Hadi para biriktirmeye başlayalım

canim benim sanada hayirli kandiller guzelim canin saolsun sen sigarayi biraktin bitanem harca tabi yine biriktirirsin olur o kadarr sultanim burda hepbirlikte yine biriktirirsin cankusum

canim benim saolasin allah seninde dualarini kabul etsin citirim biriksinn azcuk oyle sayarsin supriz olur sanada dolsun dolsun tassin insalla kutun cicim

herkese hayırlı kandiller... Allahım tüm hayırlı dualarını kabul etsin inşallah hepimizin..

arkadaşlar ya biriktiriyodum bende annemde biliyodu geçen gün annem şehir dışına çıkıcaktı bende kuzene gidicektim para istedim annemden az verdi kumbarandada var ya dedi bende ne olur ne olmaz aldım yanıma 20 küsür birikmiş 5 günde eridi gitti o :gitme: karar verdim anneme sölemicek her hafta 10 dolar falan yapabilirsem ne mutlu bana :S kararlıyım çalışmaya başlayınca ev alıcam kendime belki uçuk bi fikir şimdilik ama kredi peşinatı bile biriktirsem kar kardır dimi ama

ehehe bi kremin karton kutusunu buldum küçük bişiy ağzını deldim hafif doldukça açıp dolar yapıcamzemuszemus yoksa eriyip gitcekkaydirigubbakcemile

annemden gizli halletmem lazım bu işi:umursamaz: bakalım dayanabilecekmiyimlaelaelaelaelae

kandiliniz mübarek,kumbaranızda paracıklar bol olsunnzemuszemus
bugünde çıkmadım dışarı:gitme:alamadım kumbara:mymeka:
bu gün hiç hasılatım yok:a015:akşam ola hayır ola:1rolleyes:el öperken paraları indiregandi yapabilirim:jeyyar:

selam kizlar bende geldim araniza
kac para koyosunuz kenara? ve hergünmü paylasimdasiniz ???
öptüm hepinizi
merhaba caniiim hos geldin.elimize ne gectiyse atiyoruz hic farketmez...
kizlar gunaydinn ben bugun basliyorum bi kenaara koymaya istanbula donuncede kumbaraya atarimm bir liradan basliorum hadi hayirlisi fistiklar
sana basarilar diliyorum para biriktirmende canim :)
ben de oyle yapiyorum :)) ikiniz bir olunca paralar daha da artiyor:)

biz seni motive ederiz canim,yeter ki sen basla..:)kaydirigubbakcemile3
kumbara satanlar yasadi :)) bu topigi acana tesekkur etmeleri lazim:))
evet,sen de bizdensin artikkaydirigubbakcemile3 ben de seningibi yapiyorum.luzumsuz harcamalara soooon!!!!
her ne kadar ucuk fikir olsa da benim de aklimda var o.kumbaraya paralar biriktirip yeni eve cikmak:)
herkese hayırlı kandiller... Allahım tüm hayırlı dualarını kabul etsin inşallah hepimizin..

insallah canim.Saolasin...Allah herkesin duasini kabul etsin...

kizlar ben kumbaramin anahtarini bulamiyorum yaaa...nereye koydum acaba?:sinifsinif::sinifsinif:

evet baya bi uçuk fikir ama olsun daha uzun yıllar var çalışmaya başlamama hem zamanın ne gösterceği bellimi olukaydirigubbakcemile5

bende leylamın tavsiyesi üzerine geldim...

kumbaram var...ama öyle süs niyetine duruyoookaydirigubbakcemile3

bari işe yarasın artık....bende başlıyorum biriktirmeyeehihoyyyt

kızlar bastan sona kadar okumadım ama bende bırıktırmeye baslamaya karar verdım yanlız bana esım aylık verıp öyle bırıktırcektık bırde kendım koyayım kenara bakalım ne kadar olcak herkez basladımı bıraz anlatırmısınız

evet baya bi uçuk fikir ama olsun daha uzun yıllar var çalışmaya başlamama hem zamanın ne gösterceği bellimi olukaydirigubbakcemile5
haklisin...insallah arzun hayata gecer canim
hayırlı kandiller hihoyyyt
bende bi kumbara alayım başlicamm :)))
saol canim...sana da basarilar:))
bende leylamın tavsiyesi üzerine geldim...

kumbaram var...ama öyle süs niyetine duruyoookaydirigubbakcemile3

bari işe yarasın artık....bende başlıyorum biriktirmeyeehihoyyyt
oh be nihayet senin sus niyetine duran kumbaran artik gercekten guzel bi ise yarayacak:)))hosgeldin kelebegim Şeniz
sen de hosgeldin tatlimmm..basarilar sana daopuyorumnanaktan

Öncelikle hayırlı olsun Canım,

Ben başlayalı bir buçuk-iki ay falan oluyor,eşimide kumbaradan haberdar edince o da arada yüklü miktarlar atıyor,bende elime gün içinde ne geçerse yada alışveriş sonrasında kalanları atıyorum,eşim işten gelince bozukluklardan kurtuluyor onlarda ekleniyor,10 günde falan çeyrek parası biriktiriyorum,aslında imkan olsa ayda bir tam altını yapıp ayrı bir köşeye onuda koysak iyi olacak ama şimdi taşınma telaşımız var,şehir değiştireceğimiz için belli bir masraf bizi bekliyor,birikim olarak sadece bu kumbaraya atıyoruz 3-5 kuruş,onunda Allah bereketini veriyor yinede:lepi:...

SAGolun kızlar bende baslıcam fakat suan tatıldeyım oglumlan19 nda dönucem bu konuda çok hırslıyımdır...eee hersey gelecegmız ıçın herkeze bol bol bırıkımler dılıyorum allah bol bol versın herkese

kizlarrr kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun insallah bende bugun bi lira koydum her gun koycam bi iki bisey bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…