Hadi para biriktirmeye başlayalım

Canım biz bugün 60 ytl kadar bozuk parayı BıM Mağazasına bütünlettirdik valla hemen kabul ettiler,geçen ayda orada bütünlettirmiştik,beni tanıyorlar artık,yeterki biriktirebilelim,,tümletmesi sorun olmaz:lepi:...

Son düzenleme:
selam kizlar bende geldim araniza
kac para koyosunuz kenara? ve hergünmü paylasimdasiniz ???
öptüm hepinizi

Hoşgeldin Canım,kenara koyduğumuz belli bir miktar yok hergün elimize geçeni,alışverişten artanı,yada eşimizden,anamızdan,babamızda aldığımızı atıyoruz kumbaraya,ama bu topiciğe ilk mesaj yazan arkadaşlar 5 ve 5 'in katları olarak biriktiriyormuşmuş:dance:

kizlar gunaydinn ben bugun basliyorum bi kenaara koymaya istanbula donuncede kumbaraya atarimm bir liradan basliorum hadi hayirlisi fistiklar

günaydın zemuszemusbol paralı günlerzemuszemusbanada dua edin hayırlı kandilleropuyorumnanaktanbugunde 1-2 lıra atmayı dusunuyrm kumbarama ınsallah pazar parasından artırıp:kedi:

günaydın zemuszemusbol paralı günlerzemuszemusbanada dua edin hayırlı kandilleropuyorumnanaktanbugunde 1-2 lıra atmayı dusunuyrm kumbarama ınsallah pazar parasından artırıp:kedi:

günaaydııın kızlar hayırlı kandiller
allah dularını kabul etsin cnm opuyorumnanaktan
bol şıkırtılı günler =)

günaydın kızlar
hayırlı kandiller herkese Allah dualrınızı kabul etsin
Ben akşam eşime söyledim para biriktirelim diye bayıldı her gün 5-10 tl vericen dedim
hoşuna gitti benim birikenleride görünce bi 10 luk attı kutuya
bundan sonra her akşam peşinde kutuyla gezicem dedim gülüyo
haftasonu alırım bi çeyrek inşallah bugün saymıycam artık paraları dünde saymadım azcık süpriz olsun

ben çalısırken cuzdanımın bozuk para gozüne elimi atar hepsini alır ama bakmadan kumbaraya atrdım kaçlıra birikmiş görmiyeyım süpriz olsun diyezemuszemus ilknur canım benım sende kocanın peşınde kumbarayla gezmek yerine kocana her aksam hatırlat o senın ne attıgını sen onun ne attıgını bilme biraz heyecan olsunzemuszemus

kıs 10 kağıt veririm dedi her akşam ondan yani gezcem ardında

hayırlı kandiller bayanlar
sigarayı bıraktıktan sonra para biriktiriyordum malesef dün harcadım(
bu gün yeniden sizlerle başlayayım hayırlısıyla
biriktirme huyum yoktur hemen harcarım, ama sizlerle motive olurum inş

kıs 10 kağıt veririm dedi her akşam ondan yani gezcem ardında

Canım hergün 10 kağıt verecekse sen ayda bir tam altın yaparsın:teytey::teytey::teytey:

Hadi hayırlısı bakalım:lepi:

Bu arada dün kumbara alacaktım,sordum satıcı kadına '' kumbara varmı'' diye kadın şaşırdı,ardından gülümsedi ''mağazaya gelen 3 kişiden 1 kumbara alıyor dedi''...aklıma hemen bu topic geldizemuszemus

Herkese hayırlı kandiller...

ilknurum iyiki söylemişsin kıs bize bu topiği
ben şimcik kumbara 2 tl daha attımsositososito
ama daha elime ağır gelmiyoo :1shok:
hoşgeldin canım sende yeni topiğimize opuyorumnanaktan daha birikir kuzu sen 1 ay bekle sonra aç kumbaranı çok sevinirsin bak gör kaydirigubbakcemile5
oyy ne sirinn kumbaralar bunlarrrr bayildimmm
almak istersen bunların hangi mağazada satıldığını biliyorum söyleyebilirim istersen özelden...

canım büfelere de tümlete bilirsin utanmazsan :kedi:

hoşgeldin mehtabıııııımmm

valla yaparım dimi kız
yeni ev alınca içine yeni eşyalar alırız onun için biriktirelim dedim bayıldı bu fikre

valla yaparım dimi kız
yeni ev alınca içine yeni eşyalar alırız onun için biriktirelim dedim bayıldı bu fikre
Yaparsın Canım yaparsın,zaten para biriktirebilmek için önce bir amaç koymak gerekiyor ortaya,amacın oldumu,giyimden,kuşamdan,gezmeden,dışarıda yemek yemelerden kısıp amacına ulaşmak için çaba sarfediyorsun,bak seninde ne güzel amacın varmış,yeni eve yeni eşyalar,benimde şimdilik amacım 10-11 çeyrek oldumu bir bilezik alıp kenara koymak,sonra ev falan alacak olursak azda olsa eşime bu yöntemle yardım etmek:lepi:

dün dışarı çıktık kızımla alışveriş filan yaptım.. sonra her zaman yemek yediğim yerde oturup bişeyler yicektim eve gelmeden önce sonra vazgeçtim nasıl olsa eve gidiyorum buraya vericeğim parayı kenara koyarım dedim:)) bende etkisini göstermeye başladı sanırm:)))

arkadaşlar merhabaaaa .sa.s
ömründe bikez bile para biriktirmemiş birisi olarak ben de katılmak istedim aranızaa :)
nasıl yaparım, nasıl ederim bilemiyorum ama şöyle yapsam nasıl olur kızlar??
İngilizce öğretmeniyim we güzel de bi maaşım war Elhamdullilah
her maaşımı çekişimde bi 50 tl kadarını hatta daha fazlasınu kumbaraya atsam nasıl olur
çünkü tüm günüm dışarda geçio we akşam ewe gelince yatağa kendimi zor atıyorum kumbara fln gelmez aklıma benim:1no2:
yada sürekli kumbarayı yanımda taşıyıp elime bozuk para geçtikçe atıcam
ay nası yapsam ki bilemedim:1rolleyes:zemuszemus

Allah daim etsin amacını şekercim
herşeyden kısmaya başladığımı farkediyorum bende ilginç ama hoş geldi bu iş
Aslında ben biraz kısamazdım yani çocuklara eve sonk kuruşuma kadar harcardım hep ama az önce markete gittim mesela biçok şeyi alıp alıp yerine koydum
tuttum ben bu işi kızlar
süpersin aynı etkiyi sende de göstermiş şeker aynı bende öyle oluyorum

Hoşgeldin can can
sen de haftalık olarak at şekerim bence
çünkü bi seferde 50 veya daha fazlasını kumbaraya atmak
psikolojik olarak çok gelebilir kıyamayabilirsin
haftalık olması daha avantajlı bence haftada 20 atsan ayda 1 çeyrek eder
that's it sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…