- 5 Haziran 2009
- 60
- 0
kızlar bu bozuk paralarla napcaz sonra markete filanmı bütünlettircez.. bendede bi huy var alışveriş yaptığım zaman eğer çok bozuk para vericeksem utanıyorum:)) kusura bakmayın fazla bozuk oldu diyorum:)) elimde poşetle bozuk para market market dolaşmak zorunda kalmam dimi:)))
selam kizlar bende geldim araniza
kac para koyosunuz kenara? ve hergünmü paylasimdasiniz ???
öptüm hepinizi
günaydın prensesim hadi hayırlı olsun kumbaranda paran bol olsun =)kizlar gunaydinn ben bugun basliyorum bi kenaara koymaya istanbula donuncede kumbaraya atarimm bir liradan basliorum hadi hayirlisi fistiklar
günaydın zemuszemusbol paralı günlerzemuszemusbanada dua edin hayırlı kandilleropuyorumnanaktanbugunde 1-2 lıra atmayı dusunuyrm kumbarama ınsallah pazar parasından artırıp:kedi:
selam kizlar bende geldim araniza
kac para koyosunuz kenara? ve hergünmü paylasimdasiniz ???
öptüm hepinizi
ben çalısırken cuzdanımın bozuk para gozüne elimi atar hepsini alır ama bakmadan kumbaraya atrdım kaçlıra birikmiş görmiyeyım süpriz olsun diyezemuszemus ilknur canım benım sende kocanın peşınde kumbarayla gezmek yerine kocana her aksam hatırlato senın ne attıgını sen onun ne attıgını bilme biraz heyecan olsunzemuszemus
kıs 10 kağıt veririm dedi her akşam ondan yani gezcem ardında
hoşgeldin canım sende yeni topiğimize opuyorumnanaktan daha birikir kuzu sen 1 ay bekle sonra aç kumbaranı çok sevinirsin bak gör kaydirigubbakcemile5ilknurum iyiki söylemişsin kıs bize bu topiği
ben şimcik kumbara 2 tl daha attımsositososito
ama daha elime ağır gelmiyoo :1shok:
almak istersen bunların hangi mağazada satıldığını biliyorum söyleyebilirim istersen özelden...oyy ne sirinn kumbaralar bunlarrrr bayildimmm
canım büfelere de tümlete bilirsin utanmazsan :kedi:kızlar bu bozuk paralarla napcaz sonra markete filanmı bütünlettircez.. bendede bi huy var alışveriş yaptığım zaman eğer çok bozuk para vericeksem utanıyorum:)) kusura bakmayın fazla bozuk oldu diyorum:)) elimde poşetle bozuk para market market dolaşmak zorunda kalmam dimi:)))
hoşgeldin mehtabıııııımmmhayırlı kandiller bayanlar
sigarayı bıraktıktan sonra para biriktiriyordum malesef dün harcadım(
bu gün yeniden sizlerle başlayayım hayırlısıyla
biriktirme huyum yoktur hemen harcarım, ama sizlerle motive olurum inş
Canım hergün 10 kağıt verecekse sen ayda bir tam altın yaparsın:teytey::teytey::teytey:
Hadi hayırlısı bakalım:lepi:
Bu arada dün kumbara alacaktım,sordum satıcı kadına '' kumbara varmı'' diye kadın şaşırdı,ardından gülümsedi ''mağazaya gelen 3 kişiden 1 kumbara alıyor dedi''...aklıma hemen bu topic geldizemuszemus
Herkese hayırlı kandiller...
Yaparsın Canım yaparsın,zaten para biriktirebilmek için önce bir amaç koymak gerekiyor ortaya,amacın oldumu,giyimden,kuşamdan,gezmeden,dışarıda yemek yemelerden kısıp amacına ulaşmak için çaba sarfediyorsun,bak seninde ne güzel amacın varmış,yeni eve yeni eşyalar,benimde şimdilik amacım 10-11 çeyrek oldumu bir bilezik alıp kenara koymak,sonra ev falan alacak olursak azda olsa eşime bu yöntemle yardım etmek:lepi:valla yaparım dimi kız
yeni ev alınca içine yeni eşyalar alırız onun için biriktirelim dedim bayıldı bu fikre
Allah daim etsin amacını şekercimYaparsın Canım yaparsın,zaten para biriktirebilmek için önce bir amaç koymak gerekiyor ortaya,amacın oldumu,giyimden,kuşamdan,gezmeden,dışarıda yemek yemelerden kısıp amacına ulaşmak için çaba sarfediyorsun,bak seninde ne güzel amacın varmış,yeni eve yeni eşyalar,benimde şimdilik amacım 10-11 çeyrek oldumu bir bilezik alıp kenara koymak,sonra ev falan alacak olursak azda olsa eşime bu yöntemle yardım etmek:lepi:
süpersin aynı etkiyi sende de göstermiş şeker aynı bende öyle oluyorumdün dışarı çıktık kızımla alışveriş filan yaptım.. sonra her zaman yemek yediğim yerde oturup bişeyler yicektim eve gelmeden önce sonra vazgeçtim nasıl olsa eve gidiyorum buraya vericeğim parayı kenara koyarım dedim:)) bende etkisini göstermeye başladı sanırm:)))
Hoşgeldin can canarkadaşlar merhabaaaa .sa.s
ömründe bikez bile para biriktirmemiş birisi olarak ben de katılmak istedim aranızaa :)
nasıl yaparım, nasıl ederim bilemiyorum ama şöyle yapsam nasıl olur kızlar??
İngilizce öğretmeniyim we güzel de bi maaşım war Elhamdullilah
her maaşımı çekişimde bi 50 tl kadarını hatta daha fazlasınu kumbaraya atsam nasıl olur
çünkü tüm günüm dışarda geçio we akşam ewe gelince yatağa kendimi zor atıyorum kumbara fln gelmez aklıma benim:1no2:
yada sürekli kumbarayı yanımda taşıyıp elime bozuk para geçtikçe atıcam
ay nası yapsam ki bilemedim:1rolleyes:zemuszemus