- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
gerçi kabul edermisiniz diye sormadan direk girdim ama :kedi:
Ne mutlu bana ben 8 tl attım bugün
akşam eşime de diycem para biriktiriyoruz diye pek sever böyle şeyi
bakmışşsın dünya oluvermiş
hem o katkı yaparsa daha çok birikir dimi akıllıcaaaazemuszemuszemuszemuszemuszemus
kızlar kumbara alim dedim ama ben eşimden gizli biriktirmek istiyorum orda biriktirdiğimi görürse her bozuk para gerektiğinde ordan alıcak heves filanda kalmaz bende ondan sonra... acil gizli biyer bulmam lazım:)) önerilerinize açığım:))
rica ederim canım elbetteki iyi düşün ki karşılık bulasın ben bu düşünceyi savunurum her zamanda kazanmışımdırÖncelikle önceki mesajında çeyrek altınıma hayırlı olsun demişsin teşekkür ederim Canım,en yakın zamanda sizinde çil çil altınlarınız olsun inşallah bu arada ızmir sıcağını bir ızmirli olarak iyi bilirim,geçen hafta ordaydık uyuyamadık bile sıcaktan,ama memleketimin sıcak havası bile güzel...
Bu arada bende eşime söylediğim için bu kadar hızlı biriktiriyorum,o benden bile daha çok sahip çıkar kumbaradaki paraya,arada büyük katkıları olunca çok iyi oluyor,ama altınlar bizimdir bizim kalacak:sm_cool:
kumbaracılarr hayırlı aksamlar bugun ben 2 lira attımmm zemuszemus
Allah versin inşallah aratmasın kimseye
O zaman yapın canım dünyanın en güzel şeyi annelik
insan annesinin kıymetini bile o zaman anlıyo gerçekten de
amin canim insallah..2 aydir calismalardayiz...bu ay bakalim ne olucak....
şuan kullandıgım kumbaram bu degıl ama ceyızımdekı buyuk pembe kalpli olan zemuszemus
Allah hayırlısını versin hakkınızda
yaşında müsatse olur gider bu mevsim olursa bide yaz başı doğar inşallah
benim oğlanların ikiside haziran doğumlu yazın bebek büyütmek çok rahat oluyor
bi tavsiye benden inşallah olur da mayıs haziran gibi bebişini kucağına alırsın tatlım:ecrin_bebek:
ay evet yasim musait hatta cok gencim ben yaa...ama yine de cocuk istiyorum...ha bu arada da yeni evlendim:)))evet bu ay olursa nisanda dogacak insallah ne kadar istiyorum yaaa...
Arkadaşlar, hep istediğim halde şu para biriktirme mevzunda hiç başarılı olamıyorum. Daha önce mutfakta kavanozda birikitiriyordum. Bir ara 1500 ytlyi bulmuştu. sonra baktım erimiş gitmiş.
Belki hep birlikte bigayret başlarsak gaza gelirim. şöyle eşimizden gizli kenara hergün veya her ay belirli bir para atalım mı? Ne dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
ay cok sirin yaa....kiz sana ceyiz olarak kumbara da mi verdiler...ne guzel :)))) akillica :)
işte bu da benim kumbaram
yarın dışarı çıkınca alayım bende şirin bi kumbaracık hemen
yarın alıcam valla sende basla prenses hersey ufaktan baslarmışşşşvereliniortak