- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kismetse istanbula haftaya doncem insallah orda kumbaramda var baslarim atmaya ona burdada ufak ufak kenara koyarim damlaya damlaya gol olurmus
oh oh topik kalabalıklaştı kk nın en zengin topiği olduk:roflol::roflol:
borsaya da gireriz biz alimallahsırnaşık şeysırnaşık şey
olur valla prensesim
güzel günlerde harcayalım inşallah:Saruboceq:
alıntı yapamadım,gördümkü benden sonra sayfalar baya ilerlemiş:dance:yetişemedim,ohh allah arttırsın sayımızıkaydirigubbakcemile2aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgelmişlerŞenizsanki bende 40 yıllık bu topicteyimde ev sahipliği yapıyorum dimikaydirigubbakcemile3halbuki geleli 2 gün oldu:kedi:
kızlar benide alırmısınız aranıza demeyinyasakkelimedirek dalın:roflol:benim gibi:1rolleyes:
prensesfb teşekkürler canım:1hug:
gelelim paraları sökülmeyeama sökülücek iş çıkmadıki bu gün:tomato:
bu gün sadece annemden 1 tl yürüttüm:gitme:birazdan babamı araklamayı düşünüyorum ama,yeni geldide:jeyyar:
kızlar şımdık bu kumbaları 1 eyluldemı acacagız ?????????????
dün güzel yürüttüm ama bu gün iş çıkmadı:a015:tabi prensesçim damlaya damlaya göl olur,zaten bozuk biriktiriyorum şu an,kağıtlara henüz geçmedim:jeyyar:evde oluncada araklıcak bi annem bi babam var:gitme:nişanlım gelsin soyup soğana çeviricem onuÇok üzgünüm çoookiliğini kemiğini kurutucam:1rolleyes::)))canim damlaya damlaya gol olur bir bir derken bi bakmissin epey olmus
evet canım öyleymişa.skızlar şımdık bu kumbaları 1 eyluldemı acacagız ?????????????
alıntı yapamadım,gördümkü benden sonra sayfalar baya ilerlemiş:dance:yetişemedim,ohh allah arttırsın sayımızıkaydirigubbakcemile2aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgelmişlerŞenizsanki bende 40 yıllık bu topicteyimde ev sahipliği yapıyorum dimikaydirigubbakcemile3halbuki geleli 2 gün oldu:kedi:
kızlar benide alırmısınız aranıza demeyinyasakkelimedirek dalın:roflol:benim gibi:1rolleyes:
prensesfb teşekkürler canım:1hug:
gelelim paraları sökülmeyeama sökülücek iş çıkmadıki bu gün:tomato:
bu gün sadece annemden 1 tl yürüttüm:gitme:birazdan babamı araklamayı düşünüyorum ama,yeni geldide:jeyyar:
ben 20 eyluldekı ramazan bayramından az önce acıp bayramlık alcam zemuszemus
daha oncede dogum gunumde acmıs kendıdem hedıye almıstımsositososito
bak bayramda açmakta güzel fikirmiş..bende açıcam 1 eylülde ama sayıp buraya yazıcam,harcamıcam..pinti aso simili:smiley-cool:ben 20 eyluldekı ramazan bayramından az önce acıp bayramlık alcam zemuszemus
daha oncede dogum gunumde acmıs kendıdem hedıye almıstımsositososito
:roflol:amin ilknurum hepimize:1rolleyes:Allah iş rastlığı versin diyelim o zaman:roflol::roflol::roflol:
insallah canim,simdiden basarilar...bende kismetse istanbula haftaya doncem insallah orda kumbaramda var baslarim atmaya ona burdada ufak ufak kenara koyarim damlaya damlaya gol olurmus
gireriz gireriz:))) neden olmasinkaydirigubbakcemile3oh oh topik kalabalıklaştı kk nın en zengin topiği olduk:roflol::roflol:
borsaya da gireriz biz alimallahsırnaşık şeysırnaşık şey
canim,burda hepimiz ev sahibiyiz :))alıntı yapamadım,gördümkü benden sonra sayfalar baya ilerlemiş:dance:yetişemedim,ohh allah arttırsın sayımızıkaydirigubbakcemile2aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgelmişlerŞenizsanki bende 40 yıllık bu topicteyimde ev sahipliği yapıyorum dimikaydirigubbakcemile3halbuki geleli 2 gün oldu:kedi:
kızlar şımdık bu kumbaları 1 eyluldemı acacagız ?????????????