hihihihikaydirigubbakcemile2:kedi:evet nişanlımdanda çalıyorum,hatta o başka tarafa bakıyo sakacıktan bende hoop indiriyorum bozukları:kedi::roflol:bende annemden ve babamdan çaldımannem 2 tl daha getirdi peşime,böle olmaz habersiz alcam didimhihoyyyt
tamam ilknurum bekliyorum,kızlar hem topiğimiz renklenmezmi paralarımızı nerde biriktirdiğimizi resimlersek:jeyyar:
hadi hayırlısı bakalım
bir eylülde açıp sayarım ben ama harcamam
üstüne devam ederim biriktirmeye olurmu şekera.s.
heeyy leyloş bu gerçekten çok şirinnhihoyyytbu benim sirin kumbaram....
bu benim sirin kumbaram....
tabiki seker,sen yeter ki harcama :))))
biliyomusun esime ne diyorum...kumbaramdaki paralarla evimizi degistiririz.simdikinden biraz buyuk bi ev aliriz diyorum....kaydirigubbakcemile3
gel kız gel pek zengin topik olduk valla herkes paralı:roflol::roflol::roflol:benimde kumbaram ve 1 yıldr para biriktiriyorummm en son 1 temmzda tatıle gıderken actım gelınce biriktrmeye devam edıyorum aranıza katılabılırmıyım :kedi:
valla sıcak olmasa bende çıkıp alıcam ama kafamı balkondan çıkaramıyorum malum izmir sıcağıheeyy leyloş bu gerçekten çok şirinnhihoyyyt
bende dışarı çıkar çıkmaz kendime asortik bir kumbara alcam kısmetsezemuszemusvee ilk iş buraya eklicem:jeyyar:süper oldu bu yaalkisalkisalkis
hoşgeldin canım liste yapmadık ama yaparızharika bi konuu:)) benide aranıza alın litfennn:)) kumbara nerden alınır bu arada:)) bi listeniz varmı kızlar yoksa yapalım daha ciddi olur:))
gel canım gel hoşgeldinay ben burayı nasıl daha once kesfetmedımklava:
aylar once cok tatlı bı kumbara aldım esımın tum bozuklarını cebınden aşırıyodum
oda sagolsun suprız yapıp koyuyodu ıcıne :))
sımdı artık baska turlu bırıktırıyoruz
ama bu topıgı gordum cok ozendım bende katılabılırmıym
yenıden kumbaramı dolduruym:)
kılıtlı bu arada :))
Amin canım inşallahKumbaran çok güzelmiş Canım,bende 2 aydır kavanoz kullanıyordum kumbaranı görünce özendim,,bugün çıkıp bende alıcam sanırımkaydirigubbakcemile3
Bu arada benim 85 YTL olmuş çarşıya çıkıp bir çeyrek yapacağım,gelince kaça yaptığımı yazarım buraya,yani parayı altın olarak değerlendirmek isteyenlere fikir olurzemuszemus
Bu arada para biriktirenler çığ gibi büyüyoruz,Allah kumbaralarımıza Ramazan bereketi versin inşallah:Saruboceq:
olsun kız 3 tl 10 günde 30 tl yapar az mı damlaya damlaya göl olurbugün pazar harcamam varcokacimcoook
sanırım 3 lira koyacağım çok az oldu ama Allah bereket versin:CüvCüv:
tam saymadım ama altın almama az kaldı galiba:kedi:
ilknur:))
geldim
hoşgeldin kanka hemen başla biriktirmeyeilknur:))
geldim
çeyrek alınabilir her ay mantıklı elbetteLeylaaaa kumbaran çok şeker yaaaa opuyorumnanaktan
Kıslar dün yüzük alırken sorduk kuyumcuya.Çeyrek 73 dedi haberiniz olsun.
olsun kız ne atarsan kardır 50 kuruş ile atsan birikir şekerben hergun para atamıyorummm mafoldumben işsiz kaldım babam pazar parası verıyo haftada ondan artırmaya calısıyorumm az az da birikiyo bişeyleropuyorumnanaktan
yeni gelinimiz gözde hoşgeldik can canbende geldimmmmm :)) tam benlik topikmiş çok severim para biriktirmeyi maliye olunca böyle oluyo heralde kaydirigubbakcemile3
inşallah canım hayırlısı olsun bu vesile ile biriktirmek iyi oluyo heves ediyo insan herkes birlik olunca süper oluyoilknurcum hoşbulduk canım.bende biriktirip çeyrek yapmak istiyorum ne kadar yaparsam kardır... umarım başarabilirim.. hemen bugün başlıyorum..hepimize hayırlı olsun umarım biriktirdiğimiz paraları Allah güzel şeylerde kullanmayı nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?