- 16 Şubat 2009
- 4.748
- 13
- 35
tabiki tatlim,hosgeldin aramiza...basarilar sana :)benimde kumbaram ve 1 yıldr para biriktiriyorummm en son 1 temmzda tatıle gıderken actım gelınce biriktrmeye devam edıyorum aranıza katılabılırmıyım :kedi:
sen de hosgeldin canim.ben kumbarami boyle hediyelik esyalar satan magazadan aldim.heykel,saat ve s. olur.ama farkedemezsin orda kumbara oldugunu.sen sor magazaya.yardim ederler:)harika bi konuu:)) benide aranıza alın litfennn:)) kumbara nerden alınır bu arada:)) bi listeniz varmı kızlar yoksa yapalım daha ciddi olur:))
ne guzel,resmini eklesene,kumbarani taniyalim :)daha eglenceli oluyor oyle kaydirigubbakcemile3ay ben burayı nasıl daha once kesfetmedım klava:
aylar once cok tatlı bı kumbara aldım esımın tum bozuklarını cebınden aşırıyodum
oda sagolsun suprız yapıp koyuyodu ıcıne :))
sımdı artık baska turlu bırıktırıyoruz
ama bu topıgı gordum cok ozendım bende katılabılırmıym
yenıden kumbaramı dolduruym:)
kılıtlı bu arada :))
Kumbaran çok güzelmiş Canım,bende 2 aydır kavanoz kullanıyordum kumbaranı görünce özendim,,bugün çıkıp bende alıcam sanırımkaydirigubbakcemile3
Bu arada benim 85 YTL olmuş çarşıya çıkıp bir çeyrek yapacağım,gelince kaça yaptığımı yazarım buraya,yani parayı altın olarak değerlendirmek isteyenlere fikir olurzemuszemus
Bu arada para biriktirenler çığ gibi büyüyoruz,Allah kumbaralarımıza Ramazan bereketi versin inşallah:Saruboceq:
Saol canim,senin de kumbarani bekliyoruz. :)
1seye dikkat ettim ben,civil civil sirinmi sirin bi kumbara olunca insan para biriktirmeye,icine para atmaya hevesleniyor:))inşallah canım Allah gönlündekini versin
kumbaranda pek şekermiş valla
Burda hava çok sıcak onun için dışarı çıkıp güzel bi kumbara bakamıyorum
Baharat kavanozuna devam yani şimdilik kızlaropuyorumnanaktan
saol canimŞenizLeylaaaa kumbaran çok şeker yaaaa opuyorumnanaktan
Kıslar dün yüzük alırken sorduk kuyumcuya.Çeyrek 73 dedi haberiniz olsun.
arkadaslarin dedigi gibi damlaya damlaya gol olur....ne kadar artira bilirsen kardir.ben hergun para atamıyorummm mafoldumben işsiz kaldım babam pazar parası verıyo haftada ondan artırmaya calısıyorumm az az da birikiyo bişeyleropuyorumnanaktan
bende geldimmmmm :)) tam benlik topikmiş çok severim para biriktirmeyi maliye olunca böyle oluyo heralde kaydirigubbakcemile3
sen de hosgeldin tatlim...sana da basarilar para biriktirmedekaydirigubbakcemile3