Hadi para biriktirmeye başlayalım

ehe bede 22 sinden itibaren başladım sayki taktiğini kullanıyoruz annemle

mesela dün sayki cafede 1 kola değilde 2 kola içtim diyip parasını attım bugünde sayki otobüse bindim dedim binmemiştim onun parasını attım bakalım neler olucak 22 ağustostasositososito

hadi bakalım iyi birikimler hepimizekaydirigubbakcemile5

bende dünden itaberen sevimlimi sevimli bi kumbara aldım onda biriktircem
28 temmuzda başladım 28 ağustosta açıcam :):)

Bende açtım dün kumbaramı 200 milyon olmuş en son çeyrek aldığımdan bu zamana kadar,ben sevdim bu biriktirme olayını,hız kesmeden devamdelikafadulden...

Bende açtım dün kumbaramı 200 milyon olmuş en son çeyrek aldığımdan bu zamana kadar,ben sevdim bu biriktirme olayını,hız kesmeden devamdelikafadulden...

:lepi: Allah bereket versin arkadaşım.

geçen gün kumbarayı açmak zorunda kaldım, kirayı tamamladım. :gitme:

ağustos ve sonrasına dokunmayacağım ama. lmaz:

Hırs yaptım, ben de elime geçen tüm bozukları şişeye depolayacam.Belki kartondan bir kumbara yaparım.Evde ayakkabılığın oraya koyarım, annem de atar kaydirigubbakcemile5
Süper konu olmuş ya, çok heveslendim bak şimdi zemuszemus

bu süpermiş bende kullanabilir mym taktiğinizi :)))

bende bi kumbara alayımda başlayayım :))

:lepi: Allah bereket versin arkadaşım.

geçen gün kumbarayı açmak zorunda kaldım, kirayı tamamladım. :gitme:

ağustos ve sonrasına dokunmayacağım ama. lmaz:

Teşekkür ederim Canıma.s.Allah hepimizin kumbarasına bereket versin...

Benimde öyle bir ihtiyacım olduğunda ilk elim kumbaraya gider,ne yapalım hiç para bulunmamasından iyidir, ama ben sonra eşimde varsa para tahsil ederim geri ,ne yapalım herşey evimiz için...

Bu arada bugün yarım altın aldım paramla 154 TL ye düşmüşzemuszemus,umarım kışa kadarda yükselmez,bizde az biraz arttırdıklarımızla altın falan yaparız,para olarak kalınca muhakkak ödenecek bir yer çıkıyor...

Bu arada biriktirme olayına eşlerinizide dahil etmeye çalışın,hep destek tam destek bir eşiniz varsa daha çabuk birikiyor,ama ihtiyaç olduğunda sende ne kadar var biliyor istediğinde de kıyamayıp 5-10 ne ise veriyorsun:smiley-cool:

Kumbaralarımızın bereketi bol olsun...

bu süpermiş bende kullanabilir mym taktiğinizi :)))

bende bi kumbara alayımda başlayayım :))

Şimdiden hayırlı olsun birikiminiz,ilk başladığınızda para birikmeyecekmiş gibi geliyor ama 10-15 gün sonra biraz toparlanınca birikim yapmak daha zevkli hale geliyoropuyorumnanaktan

Ben kumbara almadım evde bir sürü kavonoz vardı,birinin üzerini bıçakla deldirdim eşime,dışınıda kapladık bir güzel onu kullanıyorum,kumbaraya vereceğim parayı attım içinedelikafadulden

eşim askerde şimdi, mecburen kumbarama saldırdım :gitme:

askerden önce, her akşam bozuklardan kurtarıyordum eşimi kaydirigubbakcemile3

gelince aynı şekilde devam ederiz artık kaydirigubbakcemile5

kızlarr bu konu süpermişşş yaa tam benlik:)) hemen yarından itibaren aranıza katılmak istiyorum çünkü eşimde bende alışverişi , gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyoruz bu nedenle birikim yapamıyoruz eşim benden beter zaten para konusunda bişey beğensin fiyatını bile sormadan alır bu durumda az az da olsa ben biriktirmeliyim diye düşünüyorum ve hemen tarın sabah kumbaramı faaliyete geçiriyorumm hergün sizinle de paylaşıcam ki kendimi bırakıp vazgeçmiyimm:)) hadi bakalım pamuk eller cebe ceptekiler kumbarayaa:))

eşim askerde şimdi, mecburen kumbarama saldırdım :gitme:

askerden önce, her akşam bozuklardan kurtarıyordum eşimi kaydirigubbakcemile3

gelince aynı şekilde devam ederiz artık kaydirigubbakcemile5

Canım benim Allah kavuştursun,tez zamanda bir araya gelip birikiminizi birlikte yaparsınız inşallah ,:lepi:

Hayırlı olsun Canım,kumbaran bereketli olsun:lepi:

Bende hergün gelip okuyorum buraları,bu başlık altında başka konularda var nasıl ev idaresi olur,nasıl para birikir gibi,onlarda da çok yararlı tavsiyeler var,hergün yeni birşeyler öğreniyorum valla,iyiki var böyle bir sitealkisalkisalkis

Kızlar dün küçük pet şişeme başladım biriktirmeye.1liralar çok zor giriyor ve çıkmıyor :dance:
İçine atarken saymadım, bilmemek daha iyi, açarken süprüs olsun dedim..
Düğünüm için çıt çıt almam lazım, ne kadar toparlarsam kardır.
Ama düğünden sonra da aynı yöntemi deneyeceğim ve 1 sene açmayacağım inşallah..
Allah kimseleri dara düşürmesin, kumbaralarını açmak zorunda bırakmasın inşallah :Saruboceq:

ben de biriktirecem.....simdi cikmam lazim acil...giriste her mesaji okuyacagim...beni de araniza alin kizlaaar....oopdum kocamanopuyorumnanaktan

güzel fikir cnm bende başlıcam şişe iyi fikir

kizlaaaaaar esim bugun bana kumbara almis,ay gorseniz cok sirin,saati de var:)) kilitli hem de.anahtarlarini sakladim.ilk parayi esim atti...ben de elimde olan bozuklari falan attim.neyse...birikiyor iste.1 eylulde acicam.bakalim ne kadar olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…