Bende açtım dün kumbaramı 200 milyon olmuş en son çeyrek aldığımdan bu zamana kadar,ben sevdim bu biriktirme olayını,hız kesmeden devamdelikafadulden...
ehebede 22 sinden itibaren başladım sayki taktiğini kullanıyoruz annemle
mesela dün sayki cafede 1 kola değilde 2 kola içtim diyip parasını attım bugünde sayki otobüse bindim dedim binmemiştim onun parasını attım bakalım neler olucak 22 ağustostasositososito
hadi bakalım iyi birikimler hepimizekaydirigubbakcemile5
:lepi: Allah bereket versin arkadaşım.
geçen gün kumbarayı açmak zorunda kaldım, kirayı tamamladım. :gitme:
ağustos ve sonrasına dokunmayacağım ama.lmaz:
bu süpermiş bende kullanabilir mym taktiğinizi :)))
bende bi kumbara alayımda başlayayım :))
Teşekkür ederim Canıma.s.Allah hepimizin kumbarasına bereket versin...
Benimde öyle bir ihtiyacım olduğunda ilk elim kumbaraya gider,ne yapalım hiç para bulunmamasından iyidir, ama ben sonra eşimde varsa para tahsil ederim geri ,ne yapalım herşey evimiz için...
Bu arada bugün yarım altın aldım paramla 154 TL ye düşmüşzemuszemus,umarım kışa kadarda yükselmez,bizde az biraz arttırdıklarımızla altın falan yaparız,para olarak kalınca muhakkak ödenecek bir yer çıkıyor...
Bu arada biriktirme olayına eşlerinizide dahil etmeye çalışın,hep destek tam destek bir eşiniz varsa daha çabuk birikiyor,ama ihtiyaç olduğunda sende ne kadar var biliyor istediğinde de kıyamayıp 5-10 ne ise veriyorsun:smiley-cool:
Kumbaralarımızın bereketi bol olsun...
eşim askerde şimdi, mecburen kumbarama saldırdım :gitme:
askerden önce, her akşam bozuklardan kurtarıyordum eşimi kaydirigubbakcemile3
gelince aynı şekilde devam ederiz artık kaydirigubbakcemile5
kızlarr bu konu süpermişşş yaa tam benlik:)) hemen yarından itibaren aranıza katılmak istiyorum çünkü eşimde bende alışverişi , gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyoruz bu nedenle birikim yapamıyoruz eşim benden beter zaten para konusunda bişey beğensin fiyatını bile sormadan alır bu durumda az az da olsa ben biriktirmeliyim diye düşünüyorum ve hemen tarın sabah kumbaramı faaliyete geçiriyorumm hergün sizinle de paylaşıcam ki kendimi bırakıp vazgeçmiyimm:)) hadi bakalım pamuk eller cebe ceptekiler kumbarayaa:))
Kızlar dün küçük pet şişeme başladım biriktirmeye.1liralar çok zor giriyor ve çıkmıyor :dance:
İçine atarken saymadım, bilmemek daha iyi, açarken süprüs olsun dedim..
Düğünüm için çıt çıt almam lazım, ne kadar toparlarsam kardır.
Ama düğünden sonra da aynı yöntemi deneyeceğim ve 1 sene açmayacağım inşallah..
Allah kimseleri dara düşürmesin, kumbaralarını açmak zorunda bırakmasın inşallah :Saruboceq: