evet canim,ben de 1 eylulde acicam...3 kisiyiz galiba 1 eylulde acan....basarilaaaaaarTamam 1 Eylülde açıyoruz vereliniortak
selam kızlarr:))ben geldim bugün itibariyle 10 ytl ile başladım kumbarama para atmaya :)) 1 eylüle kadar açmak yok süpriz olsun açtığımda bozuk tüm ne kadar atabiliyosam atıcam bakalımm ya birbirimize destek olalım da çok mecbur kalmadığımız sürece açmayalım kıslarrr 1 eylül de açıp birbirimize söyleriz her ay böyle devam edebilirsek süper olur yaa ben çok sevdim bu forumu bayıldım valla çok eğlenceli hep birlikte para biriktirmek zaten hayatta paylaşmak kadar güzel bişey yok yaa:))
heyy bende katılıcam sizehihoyyyt
Kızlar tesadüfen gördüm topiğinizi ben aslında 3 gündür başlamıştım para biriktirmeye tesadüf te buraya denk geldim
sabah saydım 19 tl olmuş bile
ama kilitli bişey almak lazım yoksa darda kalınca alınır içinden
herkesin parası bol olur inşallah
Oh oh artıyor sayımız kaydirigubbakcemile5 Aso sana da şimdiden hayırlı kazançlar canım.
herkese hayırlı kazançlaropuyorumnanaktan
Ben de dün dayanamadım saydım lülülülülülü Daha 13tl.Dün para atamadım.Ama saymıcam bidaha ya büyüsü kaçıyor.
azelyatatlım çok teşekkür ederimŞenizallah paramızın bereketini bol etsinzemuszemus
kumbaram yok şu an,kendime afilli bi kumbara almak istiyorum:jeyyar:
bu gün bissürü bozuk parayı topladım,saymadım ama,kumbarama atarken saycamopuyorumnanaktan
bende alcam şöyle afillisinden bi kumbara dediğin gibi şekercimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
tatildeydim ara verdim biriktirmeye ama arada kaçamak yapıp attım çantaya:jeyyar:
bugün tekrardan başlıyorum inşallah:Saruboceq:
5 lira benden kızçeler
Allah bereket versin
heyy bende katılıcam sizehihoyyyt
alınca resminide koyalımmıhihoyyyt
şimdilik pembe bi kutum var küçük,ona koydum,evdeki herkezden para çaldımkaydirigubbakcemile2ama göstere göstere çaldım hihihihi:smiley-cool:hepsi bozuk yii-huusüprizzzzzveee şu anki param 7 tlhihoyyyt
ben paralarimi saymiyorum...cunku kilitli :) 1 eylulde acicam,surpriz olsun...
çok teşekkürler leylacım:1hug:hepimize başarılar,bol paralarsositosositoBasarilar diliyorum canim....
hos geldin aramiza....:)
hihihihikaydirigubbakcemile2:kedi:evet nişanlımdanda çalıyorum,hatta o başka tarafa bakıyo sakacıktan bende hoop indiriyorum bozukları:kedi::roflol:bende annemden ve babamdan çaldımhay deli kız hay güldürdün beni göstere göstere mi çaldınsırnaşık şey
bende boş baharat kavanozuna koydum kmsenin aklına gelmez bakmak
bak alırsam söz koyucam kumbaramın fotosunu
yada kumbaraya benzer afilli para biriktirme kutumunopuyorumnanaktan