Hadi para biriktirmeye başlayalım

canım bende hem kumbaraya bozuk biriktiriyorum hem de bankaya para yatırıyorum ama her ikisindende haberi var zaten biriktiriyorsak ikimizin için gelecekte çoluğumuz çoçuğumuz için biriktiriyoruz ben eşimin biriktirdiğim paradan her zaman haberi olssun isterim saklı paranın bereketi olmazmış gibi geliyor mesela ben ilk para biriktirmeye başladığımda eşime onun yatırım hesabına yatırmayı teklif ettim ama istemedi senin ayrı yatırım hesabın olsun dedi çok hoşuma gitti :1hug:

kızlar dayanamadım meraktan kumbarayı açtım yani pet şişeyi.yarısına kadar dolmuştu aşağı yukarı.76 ytl :) ama harcamiycam tabi sadece bütünleştirip hesaba yatırcam :)

Zeynep Sultan Allah bin bereket versin. Bu ay benim işler kesattı:1rolleyes:bayramdan dolayı. Kumbaramdan sadece 38 ytl cik çıktı. Napalım. İnşallah Ocak ayı çok daha bereketli olur.:teytey::teytey::teytey:

amin canım hepimizinine bereet versin inşallah.benimde bayram sayesinde böye odu sanırımyerimseniben buarada bugün bütünledim kenara koydumhihoyyyt

iyi fikir ama çalışmadığımız için zor.yani uafk rakamlar olabilir ama isterim açıkcası ama nasıl ocak onu bilmiyorum:)

Biriktirdiğim paramla okumaya çalışan bir öğrenciye yardım edicem inşallah:)) tavsiye ederim 2 kere mutluluk oluyor. Hem bişeyler başarmanın verdiği haz hem birini mutlu etmenin verdiği huzur.

ben bu akşam açmayı düşünüyorum kumbaramı yeni yılda yeni kumbaraya başlarım hihoyyyt

nesemese çok güzel düşünmüşsün Alllah gönlündekinin bin katını sana nasip etsin inşallah...

ben kumbaramı açtım yaklaşık bir ayda 65 ytl toplamışım şimdi yeni bir kumbara yapıcam hadi bakalım hayırlısı

ben bankanın birine vadeli hesap açtırdım,her ay 500 milyon atıyorum,dünyanın binbir türlü hali var,ele güne muhtaç olmayayım sonra

neden kimse yok vaz mı geçtiniz yoksa pes mi ettiniz :) hani bizim kumbaralarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile

aralık ayının hasılatı 72 ytl çıktı. eşimden 70 lira bütün aldım,attım hesaba.
kumbaradan çıkan bozukları yol- ekmek parası yaptık. bu ayın hasılatı düşük olacak.

arkadaşlar harikasınız, ben pek biriktiremiyorum ama annemler uzakta ve bir araya gelip paralı gün yapıyorlar, şimdi hem ayda 50 ytl ile onlara katılıyorum hem de her ay 2 tane çeyrek altın alıyorum, ancak bu kadar oluyor

Ben önceden biriktirdiğim parayı bişekilde harcıyordum ama vadeli hesap açtım. Şimdi kumbara vari bir cüzdanda her ay biriktirip vade günü geldiğinde üzerine ekliyorum. Böylece heray üzerine ilave etmek için dahada hevesli oluyorum ve biriktirmem kolay oluyor. kaydirigubbakcemile5

selam kizlar bende katilabilirmyiim araniza nasil yapyiosunuz gunde ne kadar atiyosunuz kumbaraya para

hoşgeedin canım a.s. atabildiğin kadar üç beş birşeyler işte.sonra ay sonunda sayıp bizimlede paylaş olurmu:)

kızlar ben de para biriktiriyorum epeyden beri.. epey de param oldu :) ama benimki büyük bir meblağ olduğu için, eşimden bundan sonra gizleyemem sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…