Hadi para biriktirmeye başlayalım

bende eşimden gizli üç beş liramla kendime kavanoz yaptım biriktiriyorum ama da 25 tl var

Kızlar ben pet şişemi açtım, 80ytl çıktı:)) arkadaşla yarış yapıyorduk onun 100ü geçmiş hem de sırf bozuklar vardı üstelik en küçük su şişelerinde..Hiç küçümsemeden biriktirmeliyiz kızlar:))

kızlar bende geçen yıl 3 ay biriktirmiştim 90 ytl olmuştu jöle kutusunda biriktiriyodum ama bu ara malesef birikmiyo bütün paramı bozdurmamak için hep bozukları harcıyorum

yaşasııın :)
benimde 400 oldu :)
şimdi bu ayda gün bende 220 de ordan gelcek
havlu işleyip satıyorum eşe dosta ..
şimdi 3 şipariş var bitireyim..
45 de ordan gelcek..
1 milyarı bi tamamlıyım atacam bankaya.. vadeli hesaba..
çünkü vadelininde belli bisınırı var..
anca-1 veya 1 buçuk milyar yatırınca vadeli hesap açıyorlar....
(ayyy eski tl ye göre yazdım ama neyse zaten alışamadım gitti)

ben öğrenciyim ailem ayda 700 lira gönderiyor ama hep dışarıda yemek zorunda olduğum için zar zor yetiyor 700 liraya ev geçindiren var ben tek kişiyim bırak biriktirmeyi para zor yetiyor :çok üzgünüm:

ben çalışmıyorum eşimin eline bakıyorum kredi kartlar fatualar market derken zaten para kalmıyor biriktirmeyi bırak bide babaannem hastanede kalp ameliyatı olma durumu var bide o çıkarsa onların yanına gitmek zorunda kalıcam zaten para yok biriktirmrkten geçtim nerden nasıl bulsam diye düşünüyorum şimdi

Biz eşimle ortak banka hesabı açtık.Aslında hesap benim adıma ama haberi var.onun maaşını harcamalara benimkini bankaya yatırıyoruz.ondan gizli bir birkimim yok.evde bir kavonozumuz var ondada bozuklukları biriktiryorum.

karar vedim hergün 5ytl atıcma köşeye bide şu sigarayı bıraksam süper ekonomi yaparımda offf

Gelırım 400 lıra, kıra yada faturalarla ugrasmıyorum allahtan
her ay 100 lıraya bır lıkıt fon alıyorum ısbankasından
kalanıyla yaklasık 100 ytl kredı kartımı oduyorum kı kredı kartı borcum agustosta 0 lanıcak kapattırıcam onu
gerı kalanıda alısverıs yaparsam nakıt yapmaya calısıyorum kuafor, sac bas, benzin vs ona gıdıyo
sukurler olsun ogrencı halımle bırıkım yapabılıyorum iş arıyorum işte bulursam yıne gelırımı bankada lıkıt fonda degerlendırıcem

aa çok severim kenara para koymayı.ama eşim bu aralar borc ödenene kadar maaşı bana verdiği için zevkli olmuyor.bende onun bozuk 1 tl den az bozuk paralarını tırtıklıyom oraya buraya koyduklarını kahveye çay paralarını.ama o da kumbaradan geri alıyomuş meğerse:roflol::roflol: hala da alıyom pes etmedim bi çay eksik içsin nefret ediyom borçtan

Yeni bi kampanya basladı su anda tvlerde tanıtımını kadir çöpdemir yapıyo
adı evde tasarruf

web siteside EVDE TASARRUF
boylece yılda 1500 ytl bosa harcanmaktan kurtulur ve dogayıda daha az yıpratırız bunu anlatıyo puf noktalarda var

çok yararlı bir site olmuş. ben zaten uyguluyorum çoğunu. bu tasarruflu ampuller çok farkettiriyo kızlar.

size özendim. işyerime şöyle havalı şirin bir kumbara alıp bozuk paraları oraya atacağım bakalım 1 ayda ne kadar birikecek

Yaklaşık bir ay önce bende başladım kenara para koymaya,15 gün içinde ilk çeyrek altınımı yaptım,şimdi bir çeyrek altınlık daha para birikmiş,ben eşime söylediğim için o da elinde bozuk para olduğu sürece atıyor içine,birde birikim yapmaya başlayınca ister istemez bazı alacaklarımdan vazgeçiyorum,para biriktirmek daha güzel geldi sanırım:icecream:..

Bu başlığı açan arkadaşa teşekkür etmek istiyorum.a.s...

ben öyle hayatta atamıyorum kenara para alıp kesin harcarım
altın almaktan da korkuyorum çünkü bozdururken baya fark oluyor

bende güne girdim ayda 100 lira idi ben 2 kere girdim yani ayda 200 lira veriyorum gün bana 2 kere gelecek yani :) burdan baya bi toplu para alıcam bu parayı vadeye yatırmayı düşünüyorum

birde annemlerin kendi günü var kendi aralarında az bişi 20 tl ama olsun elime yine ufak bi toplu para geçecek :)

konu açılmış ama arkadaşlar bıkmış herhalde birikim yapmaktan-tatlicadiarzu-

neyse ben kendi kendime yapayım burda :kedi:
bugün 10 tl koydum bakalım Allah bereket versin inşallah devamı gelirkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 paralarımızı sayıyorduk cnm, çaktırma -tatlicadiarzu-

kumbarada biriktirmek iyi oluyor. ben 3-4 ay yapabildim ancak.
akşam ben eşimi bozuklarından arındırıyordum, sabah o kumbaradan tırtıklıyordu lmaz:

eşlik ederim ben sana eylülüm :1hug: ay başına kadar bakalım ne kadar biriktireceğiz kaydirigubbakcemile2

kumbaramıza bereket kaydirigubbakcemile5

ben koyup koyup öylece bırakmıştım
180 lira olmuş kızlar, taşınırken eşim saydı
1likleri kendi aldı küçükleri bana verdi
orda burda harcandı taşınma telaşıyla, benim hayalim bu değildi ama..

merhaba,
para biriktirmeye çalışmak güzel..kutluyorum sizi.. ben pek başarılı değilim bu konuda..
yalnız bir şey çok dikkatimi çekti.. neden eşinizden gizli hesaplar açıyorsunuz... bana tuhaf geldi bu durum.. ondan habersiz para biriktirmeyi anlıyorum.. erkekler bu konudan pek anlamazlar, pek de beceremezler.. benimde evde bi kumbaram var ara ara para attığım.. eşim orda para biriktirdiğimi bilir ama ne sorar ne de müdehale eder... ama gizli hesap açmak, para saklamak bana çok tuhaf geldi açıkcası..

bambusim bugün bende 16 lira hadi bakalım Allah bereket versin:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

bambusim bugün bende 16 lira hadi bakalım Allah bereket versin:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

amin cnm, bereketini görün :Saruboceq:
ben de bozukları attım şimdi. yeter. yerimseniben, sonradan tırtıklamak zorunda kalmayayım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…