- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- Konu Sahibi cimcime_bsra
canım ortadaki mor rengi çok beğendim.boshayallersmile
numarasını öğrenebilir miyim? :kedi:
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ortadaki mor rengi çok beğendim.boshayallersmile
çok sağol canımcım a.s.
şekerim güle güle kullan ojelerini şu oje silici pamuklu asetondan bende de vaar çok rahat ediyorum valla tek seferde ojeden kurtuluyorum ama şu oje kurutucudan alıcam bende işe yarıyo mu peki:uhm:
anammm pamuklu asetonu ilk kez duyuyorum, çok cahil kalmışım akannehir iyi çıkarıyo mu peki :uhm:
evet canım çok rahat oluyo o gördüğün şişe var ya pembe onun içinde asetonlu sünger var ortası delik oraya parmağını sokup çeviriyosun tek harekette çıkıyo ojen çok rahat çokkkk:sm_cool:
:teytey: süpermiş yaa. çarşıya çıkınca ilk işim bunlardan almak olucak sırnaşık şey
:teytey: süpermiş yaa. çarşıya çıkınca ilk işim bunlardan almak olucak sırnaşık şey
hemde ben ne kadara aldım fiyatını biliyo musun duysan gülersin 3,5 tl :roflol::dance:öyle elime geçti oje alıyodum ay dedim bi işe yaramaz ama alayım hadi şimdi favorim oldu:sm_cool:
şekerim çarşıda görsem ben de bi işe yaramaz bu derdim,almazdım. ama ne kadar kolaylık baksana zemuszemus çok da ucuza almışsın. öbür türlü pamuğudur,asetonudur.. kaç kere pamuk değiştir bilmemne.. hele kırmızı ojeleri çıkarmak çok zor oluyo :umursamaz:
çarşıdan almadım kız öyle yerlerden bende almam asla güvenemem bi dükkandı öyle kozmetik ürünleri satan bi yer ama küçük bi yerdi ama kaliteli şeyler vardı
kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmileben de seni beğendim canım