- Konu Sahibi cimcime_bsra
-
wihuu maşallah :d allah arttırsınn
Ben havanın kapalı olduğu zamanlarda renkli oje kullanmayı hiç sevmem :d
o yüzden burdakiler 6 tanecik falan :d ten rengi, beyaz, çoook açık pembe falanlar
Ama yazlıktakiler rengarenkler
sagol cnm benim için hava kapalıymış açıkmış hiçç farketmiyo bütün renkleri sürüyorummHatta kıyafetimede uydurmaya çalışmam ojelerimiii hiççç degişik degişik sürerim
Birde ben çok beyazım yakıştıramıyorum koyu renkleride kendime çok fazla:44:
Fit rengim beyazdır değişmezz çok fazla :76::78:
aaaa olurmu yaaaa sende oje hastalıgı başlamamış demekki saha :))) yakındır başlaması ben eskiden esmer oldugum için çok nadir renkleri yakıştırırdım kendime şimdi hardal sarısından tut yeşili mavisi pembesi hepsini sürüyorum çokta yakıştırıyorummm
bence beyaz tenlilere koyu renkler daha çok yakışıyo hem meselaaa sana tavsiemmm FLORMAR MİRACLE SERİSİNİN YENİ ÇIKAN RENGİ U33 Ü MUTLAKA ALMALISINNNNNN
ewet bazıları yeni renlerini sırayla yazıyorum
14 - 49 - NA12 - NA09 - M115 - 22 - 40 - 46
ArkAdaşlar Hepsi Birbirinden Güzel BEn oje Sürmüyorum aMa Öle Bi Göz gezdirim dedim çokk hoş renkler ve :) rengarenk oje kullanasım geldi:)
avon ojelerden memnun musun .ben french seti ısmarladım da .biraz arkadaş ısrarı ile. o nedenle biraz tereddüt ediyorum:44:
avonun OJELERİ gayet güzel canım.. hatta aralarında alalı 2 seneden fazla olanlarda var hiç kurumadı.. ama french setini bende aldım hatta soldan 2.beyaz ve en sağdaki kemik rengi olan french setinin bir parçası (üzerindede yazıyor farkettiysen) ama nedendir bilemiyorum ısınamadım bir türlü yada ben beceremedim.. beyazı sürüyorum tırnak uçlarıma çabuk kurumuyor acaba diyorum kalın mı sürüyorum tekrar deniyorum olmuyor.. tam yaptım tamam oldu diyorum kurudu ,bu sefer bir yere dokunuyorum bozuluyor.. dediğm gibi bu setde avonun eski french seti belki yenileri daha farklıdır, ama diyorum ya ben ısınamadım bir türlü.. ama normal ojeleri gayet güzel memnunum yani ojelerden.. french setinide ben beceremedim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?