ben de istiyoruuuum:)sat 08,04,2010 ilk bebeğimiz olduğu için cinsiyeti hiç önemli değil.çin takvimine göre kız.rus takviminde de kızzzdelikafadulden beni de ekler misin kaydirigubbakcemile5
Allah gönlüne göre versin cnm
kız cocuk için herhangi bi yöntem denedinmi.
sat kac?
oglunda tutuyormu takvimler?
regliden hemen sonramı yoksa yumurtlama günündemi hamile kaldın ogluna?sık ,seyrek ilişki?
yeni hamilesin sanırım.hayırlı olsun cnm.sag saglim kucagına alırsın inş.
ilişki regli sonrasımı oldu yoksa yumurtlama dönemindemi?
erkek olursa farklı bi duygu olur mutlu olurum
ama kızım olursada cokk sevinirim.ben tek kızım hep kızkardeş eksikligi yaşamışımdır.
kızımında bi kızkardeşi olsun isterimm
zaten bu nedenle 3 tane düşünüyorum:)
Allah nasip ederse tabi
kızım 19 aylık cnm
2 yaşına girdiginde tekrar bebek düşünüyoruz inş.
elara benim listede bilgilerim eksikmiş...ben adetim bittikten sonra 2-3 günde bir ilişkiye girdim..ta ki diğer adetimin zamanı gelene kadar....
çok sağol tatlım inşallh görürüz o günleri.canm valla tam kestiremiyorum ama sanırın regl sonrası.bi yöntem de uygulamadık sık ilişki sadece:kedi: tesekkürlera.s.:enbuyukkk:
maaşallah çok küçükmüş daha
inşallah istediğin olur canmm :Saruboceq:
benim son 9günüm kaldı ama hiçbi belirti yok bilmiyorumkismile
arkaraşlar doktora gittim ve öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim . vajen ph ını artırmak için vajinal bir tablet verdi . kullanıp tekrar kontrole gidicem . birde bol bol tatlı ve tuzlu gıdalar yememi tavsiye etti. ilgilenenlere duyurulur...
evet açıkça söyledim canım . doktorum zaten tanıdığım biri o yüzden yadırgamadı . potasyum hapı adet düzenini bozabiliyormuş . bu yüzden potasyum kullanma dedi. verdiği vaginal tabletin adı vagi c .
canım tableti dün gece kullanmaya başladım , perşembe tekrar gidicem , perşembe 13. günüm yumurta takibi yapacak . ilişki için gün verecek. bu ay denicem hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?