canım benim 6 yaşında bir kızım var . ikinciyi bu ay , haziran ya da temmuzda istiyoruz. bu ay yumurtlama günümü ve çatladığını anlayabilirsem deniyeceğiz. hayırlısı inşallah .
canım kızımda son adet tarihim 12 mayıs 2003 . o zaman adetten sonra sık ilişki ile hamile kaldım . benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979 , eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975 . kızımda hiçbir yöntem denemedik bilmiyordum çünkü . 2. düşünmeye başladığımızdan beri yani yaklaşık 1,5 aydır diyet yapıyoruz . işte bi de karbonatlı duşu düşünüyorum ama bilmiyorum yaparmıyım . hayırlısı bakalım. sen bilgilerime göre eklersin beni
nastasia mecburen takvimin baz aldıgı yaşa göre hesap yapcaz
bakalım tutcakmı sendee
haberlerini bekliyoruzz
kac haftalık bebegin
azize ekledim senide listeye cnm
istedigin cinsiyete kız yazdım ?
bu ay umutlumusun?
ben bütün cinsiyet takvimlerine baktim;hepsi kiz dedi.ben cok istiyorum kizim olsun.insallah allahim hayirlisiyla nasip eder.ilk cocugum erkek.bende haftaya ögrenebilecegim insallah.24 haftaligim ama bebis hep sakladi göremedik.ögrenirsem hemen paylasacagim.:Saruboceq:
bilmiorum artık tutacakmı tutmayaca mı:)))
ama beni kereta göstermedi kendini((( 16+4 haftalığım inatçı çıktı biras sanırım...
listeye baktım erkek isteyi çoğunlukta...
ALLAHIM herkezin gönlüne göre versin inşallah.
genelde ilk cocuklar kız olunca 2.bebek erkek isteniyor
yada oglu olan kızz istiyorr.
sende 2.erkek istiyon demekolur inşallah canmm erkek çocuk anneye çok düşkün oluyo yerimseniben
kızın kaç yaşında canmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?