Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye tuhaf oldun yoksa kıskandınmı kızımın kıyafetlerini cosmos hanım :roflol::roflol:kityy ben o bebiş elbiselerini görünce çok tuhaf oldummmm :sinifsinif:
Kızlar hayırlı Zaferler :enbuyukkk:
Nbr kaydirigubbakcemile3
selam tubacımopuyorumnanaktan hosgeldin canım Şeniz ne olsun tek basıma takılıyorum sabahtan beri buralarda kafamçokkarıştı
:teytey:bugün adet olcaktım olmadım olcak gibi de görünmüyor ağrı sızı bişiy yok:teytey:
ama 15 kiloluk köpek maması kaldırdım sonra çok korktum ya varsa bişiy olduysa diye((((((((((
eee malum pazar herkes kocişiyle takılıyo bizde kahvaltıya gittik sonra işe gitti
evet bizi kocişleriyle aldatıyorlar :roflol: benimkide evde birazdan cıkacagız baba yemege bekliyor oraya gidecegiz :1hug:
saol kittycim inş , unuttum ya ondan kaldırım bir daha kaldırmıycam belli olana kadar salı test yapmayı düşünüyom adet olmazsam bakalım
afiyet olsun canım öpüyorum seni çıkıyorum ben de
:teytey:bugün adet olcaktım olmadım olcak gibi de görünmüyor ağrı sızı bişiy yok:teytey:
saol kittycim inş , unuttum ya ondan kaldırım bir daha kaldırmıycam belli olana kadar salı test yapmayı düşünüyom adet olmazsam bakalım
hosgeldin tubişim opuyorumnanaktanŞeniz farkındaysan kız seyleri alıyorum cocugun cinsiyetini bile belirledim ben :roflol::roflol: eger o setin sana ugursuz geldigini dusunuyorsan birisine ver gitsin kocisinin de dedigi gibi bebiş dogsun alırsın bir suru bir suru zemuszemus
süper bir haber bu hihoyyyt
hadi bakalım salıyı dört gözle bekliyoruz... sengözlerimebaksanab
inşallah gelmez kırmızılarrr opuyorumnanaktan
agır bişi de kaldırmaaaalmaz: