Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

iiyim canım arkadaşla nette konuşurken burası açıktı kimse yokt bende bakmamıştım gözün aydın gelmemiş senin ki

iyiyim cancazımmmm sen nasılsın :1hug:

valla hafta sonu gezmekten yorularak geçiyorr... okudunmu geçmişi nagişte ki belirtiyi... gögüsleri şişmişş... hamiş olabilirmiii... senin reglin nezamandı şeker.... bizimde bebişimiz olsunnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşaallah Rabbim şu mübarek günler hatırına kabul etsin dualarımızı, bebişlerimize kavuştursun :Saruboceq:
canım ben tedavi görüyorum ya hatırlıyormusun bilmem geçenlerde anlatmıştım, ameliyat filan olma ihtimalim vardı. benim bebek artık olurmu olmaz mı belli değil. hem bi sürü ilaç kullanıyorum bu ilçların arasında olmaması daha iyi olur heralde mafoldumben

yaa hafta işi şubede olduğum için tam takiip edemiyorum .. çok geçmiş olsun canım benim yaa... rahatsızlığın neydiii... hem sakın üzülme bebiş öyle yada böyle gelir önce senin sağlığınnn.... sen iyi olucanki eşine ve bebişlerine bakabilesin dimii amaaa...ne yok sıkıntı yok asla tamam mııı

kızlarr kociş çağrıyorr kaçıyom benn yarın görüşürüzz... kocaman öptümmmmmmm hepiniziii...

canım ilk başlarda çok kötüydüm sürekli ağlıyordum. şimdi çok şükür toparladım kendimi, sağolsun eşim çok destek oldu.:teselli:
rahimde yara varmış. önceki doktorum bilememiş ve rahim ağzındaki yara rahim içine kadar açılmış, ilthaplanmış. bu yüzden hamiş olamıyormuşum zaten olsam da düşükle sonuçlanırmış.
tabi sorun tek bu değil mafoldumben
rahim içinde myom var hem de 10-15 tane.
iki yumurtalıkta da kist var. sağdaki büyükmüş. senağlama
derdi veren Allah dermanını da verir elbet. napalım elimizden bişey gelmiyor. dua edip, tedaviye dikkat ediyoruz başka da ne yapabiliriz ki :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…