Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

NAsılsın nanacım ?
Çok sıkıldm ben bugün burda kimse olmuyo hafta sonları :sinifsinif:

ya kaybıldum valla göndermesen adresi hayatta bulamam ben burayııı mutsuz oldummm ... cosmooo geçende sen bei kurtarmıştın gene sen kurtardınn .. cosmom benim kurtarıcı meleğimmmmmmmmmmm:asigim::asigim::1hug::1hug::nazar:

cosmooo sende gitmişsin yoksa ben genemi kayboldummm :(:(:(:(:(: ay ben başımı alimde nerelere gidimmm ay bana ne olcak topim ne hale geldi kimse yok kayıp oldum bennnnn :(:(:mafoldumbenmafoldumben

nerdesiniz kızlar ya bugün canım sıkıldı ve çok mutsuz hissediyorum kendimi eşimde akşam üniversiteden arkadaşlarıyla iftar yemeğine gidicekmiş bende yanlız başıma evde iftarımı yapıcam.
Bir sitede kadınlar doğum hikayelerini anlatmışlar onları okudukça ağladım hüngür hüngür tamam okumucam diyorum yine gözlerim gidiyo kendi kendime resmen işkence yaptım gözlerim ağrıyo şu anda mafoldumbenmafoldumben

ben geldiiimmmm....
cosmocum deminki sordugun soruyu cevaplim gelmişken...
duaları taşıyorum üzerimde... allahın izniyle bişi olmaz. ama düşüncesi bile beni korkutuyo.
etrafımda benim görmediğim bişiler olmasın... :S
rabbim sen koru hepimizi...

Tuğbişim hoşgeldn canım
Korkmak da haklısın tabi ama biliyosun ki kendmize teselli vermek yine bizlere düşüyo
Sen duaları taşıyosan hiç korkma inş. tekrarı olmaz Allahın izniyle
Kuanı kerimde okuyosun bildiğim kadarıyla...
Allah yar ve yardımcın olsun cnm benm

ben geldiiimmmm....
cosmocum deminki sordugun soruyu cevaplim gelmişken...
duaları taşıyorum üzerimde... allahın izniyle bişi olmaz. ama düşüncesi bile beni korkutuyo.
etrafımda benim görmediğim bişiler olmasın... :S
rabbim sen koru hepimizi...

Back