Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

nerdesiniz kızlar ya bugün canım sıkıldı ve çok mutsuz hissediyorum kendimi eşimde akşam üniversiteden arkadaşlarıyla iftar yemeğine gidicekmiş bende yanlız başıma evde iftarımı yapıcam.
Bir sitede kadınlar doğum hikayelerini anlatmışlar onları okudukça ağladım hüngür hüngür tamam okumucam diyorum yine gözlerim gidiyo kendi kendime resmen işkence yaptım gözlerim ağrıyo şu anda mafoldumbenmafoldumben

kamyas begünde iftarda bende yalnızım kociş çalışacak, gel beraber iftar yapalım kaydirigubbakcemile5
özel uçak göneririrm ben senin için uzak diye tasalanma sengözlerimebaksanab
sen kızları da topla gel kaydirigubbakcemile

kızlar kimse yokmu :sinifsinif:

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Bol bol Yasin suresi okunur.
çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

.....................................................................................................................
Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Bol bol Yasin suresi okunur.
çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

.....................................................................................................................
Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

alkisalkisalkis
süper bir yazı canım. süper paylaşım...
rabbim isteyen kimsenin kucagını boş koymaz inşallah... :Saruboceq:

iyiyim canımcım sen nasılsın :uhm:
yorulmuşum kocişle pazara gitmiştik. hava çok sıcak, pazar çok kalabalık. buanldık :sinifsinif:

bende iyiyim kuşum opuyorumnanaktan bakınıyorum öle.
ben daha gitmedim pazara. cidden çok kalabalık.hemde sıcak. bakalım napcam.
ramazanda da alışverişsiz olmuyo. rabbim yardımcımız olsun.

bende iyiyim kuşum opuyorumnanaktan bakınıyorum öle.
ben daha gitmedim pazara. cidden çok kalabalık.hemde sıcak. bakalım napcam.
ramazanda da alışverişsiz olmuyo. rabbim yardımcımız olsun.

zor ama naparsın iş başa düşünce mecburen gidiyoruz. patlıcan-biber-domates aldım bol bol... kavurup poşetleyip dolaba koymak için . ama o kadar zor geliyor ki iş yapmak yorulmuşum :sinifsinif:

ben patlıcanı közleyip koyyorum. sonra çıkarıp söğürme yapıyorum. süper oluyor. sofrada extra bir ara sıcak oluyor.
şimdiden hazırlık yapmazsak kışın nerden bulucaz bunları dimi ama :)

KIZLAR BEN ECÜK ÇIKAYIM. DAHA YEMEK YOK. AKLIMA DA BıŞı GELMıO Kı :(
bakalım napcam...
gelirim yine. öptüm siziiiii

ben patlıcanı közleyip koyyorum. sonra çıkarıp söğürme yapıyorum. süper oluyor. sofrada extra bir ara sıcak oluyor.
şimdiden hazırlık yapmazsak kışın nerden bulucaz bunları dimi ama :)

canım ben komşuma sordum, o da karnıyarık yaparmış gibi kızartıp paketliyorum dedi. bende bi kısmını öyle yaptım patlıcanların. bir kısımını da domates biberlerle soteleyip koymayı düşünüyorum inşaallah kışın tadı güzel olur.

bnim kilomda sorun yok zayıfım nagişim ama sen neden ilaç vermedi diince korktum.doktorumun hastanesine ve 3 doktor sitesine soru yolladım.bakalım cvp gelir yarın

ya canım niye kisti gördüde ilaç vermedi ilacı geç randevu vermesi gerekiyordu tamam kistti adet zamanın da atıyorsun ama ya atamassan onun için adetten sonra kontürole çağırması gerekiyordu ve yumurtalıkların çalışıp çalışmamasına bakması gerekiyordu enteresan yani olur deyip göndermesi acayibime gitti benim bence başka doktora gir için rahat etsin orda muayene nekadar canım

Back