Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben çıkıyorum kızlar biraz ders çalışayım mesaim bitmeye 1 saat kala ders çalışıyorum hadi öptüm hepinizi

naber ninik,doktor kist var dedi küçük ama hormon testi istedi,temiz çıktı herhangi bi sorun yok dedi ialç vermdi kist kendiliğinden geçermi yaaa

Hayatım Çıkolata kıstı falan deĞılse mÜhım deĞıl demek kı ılaÇ verdımı onun ıÖÇın

çocuğun olur dedi olmassa 6 ay sonra gel dedi,beklicem bende nasip artık canım ama testlere bende baktım biras anlıyorum bse yok bunlarda ama..

kötü bişe olsaydı ilaç verirdi herhalde,kist deyince fena oldum yaaaa..

canımcım adet döneminde prolaktin hormonu (adını inş doğru yazmışımdır ) çok yükselirse kist oluşabilirmiş bir daha ki adet döneminde de kaybolurmuş eğer kaybolmazsa ve büyürse problem yani. bir dahaki kontrolde geçmemişse zaten ona göre doktorun ilaç felan verir benimde dün dedi doktor yeni iki tane kist oluşmuş sağ yumurtalıkta diye. regl dönemim yeni bitmişti muhtemelen o dönemde olmuşmuştur sıkıntı etme demişti. senin de inş öyledir. moralini bozma. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…