Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

size iftar için yemek tarifi :roflol:

Ege şivesi ile bir deniz börülcesi tarifi…

Önce böörülceyi alcan.Nirden mi? Pazar durupduru ya orda,ordan gari…Alıalıveeyos böörülceyi,bi güzel yıkıyıp durus.Sonra atcan kaynamış suya,kaynatıveecen gaari…Kaynadımıydı börülce,alcan,tutcan,çıkıçıkıveecek kılçıklar.gözeelce…
Soona alcan limonu,zeytinyaanı,bi de sarmısağı….Limon bahçeden olcek.Bizim bahçedemi? Olmamı,de mi ama…Karıştırıvecen gaari…Dadından yinmez gaaarı…
:sm_cool:

yarın akşamda benim misafirim gelicek, internette baktım biraz yemek tariflerine iyice acıktım kaydirigubbakcemile3

ya evet bende dün bakmıştım nasıl da karnım acıkmıştı gördüğüm şeylerin hepsinden canım istedi dünden beride arap kadayıfı istiyo canım yufkacılarda satılıyomuş ama işten eve giderken bakındık eşimle bulamadık olsa alıp yapıcaktım antalyanın bi tatlısıdır bu hatta bi tatlıcıya sordum böyle her çeşit tatlı vardı onlarda o ne ki hiç duymadık dediler şaşırdım bende

hoşbulduk kıslar doktordan geliyorum kist var dedi çook şükür iyi huyluymuş,bişe olmas dedi küçükmüş.
çok kötü oldum kisti duyunca yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…