• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım önceden benimde öyleydi kafasına göre takılıyordu ama evlendikten sonra düzeldi .. Doktor sorun yok dedi... Işallah sendede bişey yoktur
benim evlenmeden öncede uzardı 30-35 gün ama 1,5 sene hap kullandım o düzenledi doğum kontrol hapı ama yinede 40 günü bulmuyorduki inşallah iiyi bişeyler söylerde rahatlarım
tubatubatuba kuşum ben bikaç gündür geçmişleri okuyamadım. sen test yaptınmı bakem??
dbs cim sen de test yapmışın ama negatif çıkmış, kırmızılar da gelmemiş ölemi?
bakalım dr. ne dicek . umarım süper haberlerle gelirsiniz...
evet canım negatif çıktı adet günümde yaptım inşallah yanılmıştır adet olmadım belirtimde yok
neolsun bacağımı ayırdım gece bonyoda küvetten çıkarken cosmo bacağım acıyyyyyyyyy
hoşgeldin cnaım geçmiş olsun

Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Back