Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Len cifcif nerelrdesn sen gelmiyon gitmiyonklava:
Cİvcİvİvm bu akŞam ÇalıŞıcaz İŞte gÜn aŞırı ÇalıŞıyoruz bakalım...İnŞallah bİ faydası olur ya...
Cİvcİvİvm bu akŞam ÇalıŞıcaz İŞte gÜn aŞırı ÇalıŞıyoruz bakalım...İnŞallah bİ faydası olur ya...
tatlım 2 günüm var ama ben hamileolduğumu düşünüyorum salı sabahı test yapcam inş bi aksilk çıkmazsa
ninik senden kesin eminim yumurtanın çatladını gören hatunsun valla favorimsin bu konuda :):):)sositosositoCİvcİvİvm bu akŞam ÇalıŞıcaz İŞte gÜn aŞırı ÇalıŞıyoruz bakalım...İnŞallah bİ faydası olur ya...
ninik senden kesin eminim yumurtanın çatladını gören hatunsun valla favorimsin bu konuda :):):)sositososito
ya umutlanmak daha kötü olabilir ama ben hamile değilsem üzülmiyceğimi biliyorum sadece olduğumu düşünüyorum geçen ay saçma sapan bir sürü belirtim vardı olmadı bu ay hiç bi belirtim yok beni tek umutlandıran olay idrar olayı çünkü ben geçen aya kadar hayatımda sadece 2 tane idrar testi yaptım ve ikisinde de hamileydim ve unutmadığım tek şey acayip idrar rengimdicanım benim orası belli olmaz ...vala bu çalışmaya karşın bende hiç umutlu değilim bu aydan emin ol yani....
Canım forever dÜn uĞramıİŞ regl olmamŞ yanlız dÜŞÜkten dolayı gecİktİĞİnİ dÜŞÜnÜyor
Ya ben ninikimsiz yapamam :kedi:
Yaşayamam opuyorumnanaktan
Amz lütfen hepinizde yanımızda olun sizsiz de olmuyor çünkü :asigim:
Ya ben ninikimsiz yapamam :kedi:
Yaşayamam opuyorumnanaktan
Amz lütfen hepinizde yanımızda olun sizsiz de olmuyor çünkü :asigim:
kız cosmiiiii kim nereye gidiyor
sen böle dertlendin anacımmmm