Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaptım canım herzmanki gibi bir b.. cıkmadı :roflol:

allah allah :uhm:
ne gelen var ne giden , üstüne üslük çift çizgi de yok.
şaştım galdım haaa akannehir

canımm yaa huzursuz olma ya bebiş vardır , yada mevsim değişikliklerinde düzen bozulabiliyorrr.. huzursuzum deme noluurrrr... ben seni seviyorummmm

onu ben daa çok sefiom bikerem :mymeka:
çekil aradan kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımm yaa huzursuz olma ya bebiş vardır , yada mevsim değişikliklerinde düzen bozulabiliyorrr.. huzursuzum deme noluurrrr... ben seni seviyorummmm

bende seni seviyorum bidenemmmmŞenizopuyorumnanaktan adet olacagımıza yakın hissettigimiz o sıkıntıyı kac gundur yasıyorum canım ya :çok üzgünüm: tek fark arada batmalar oluyor mideme yada kasıklarıma bebek olsa cıkardı cıkmıyor velet :roflol:

kittycat, as.semasu.as.+, cosmopoli+, NANA81, tubiloshh+ ses verin yaw :1rolleyes:

yaa atvde bebiş ağlıyorrrrrrrrrrrr.. susturun yazık onaaa....
kitim canım benimmmm seninde bebişin olucakkk az kaldı bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak canım benimm

acaba teste kalemle kendimmi cizsem ikinci cizgiyi cunku onun kendiliginden cıkacagı yok :roflol::roflol: 2 kez daha yasadım böyle gecikme tubişim bu sene duzenim iyice bozuldu benim :çok üzgünüm:

bende seni seviyom tubişimmmm Şenizopuyorumnanaktan kavga etmeyin ben ikinizede yeterim :roflol:

kuşum yaaaaaaaaaa...
öle deme... msn e gel sana şarkı atim 1 dene... hiçbişiicin kalmaz.
hem daa sennen halay başına geççez :teytey: :teytey: :teytey:
hele loooy looyyy loooyyy

yaa benide msn e eklesenize beee ...aaaa oklavımı almim elimee

cosmoo canımmmm benimmm ağlamak yokkkk ... sen biziim dominemizsin..

cosmooooooooooooommmmmmmmmmmmmmm bebişim aglama bidenem yaw :çok üzgünüm:Şeniz:teselli:
yaa atvde bebiş ağlıyorrrrrrrrrrrr.. susturun yazık onaaa....
kitim canım benimmmm seninde bebişin olucakkk az kaldı bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak canım benimm

inşallah hepimizin yüzü güler canım ŞenizŞenizopuyorumnanaktan

mrb kızlar kım var kım yook

merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…