nanacım erken ki daha... varsa bile çıkmama ihtimali var.
az daha bekle bidenem opuyorumnanaktan
erken yapıp da kendini üzme hemen kaydirigubbakcemile5
inşallah bu ay olmuştur :)
niyeee bee bak kittiynin bi lafı var bilmiyonmuuuu...
çalışmayana bebek yok diyorrr :):):):)
çalışmalara devammmmm
selam kızlar nasılsınız ?opuyorumnanaktan[/QUOT
slm semacım idare ediyoz valla miskinlikle geçiriyom pazarımı sen nasılsın bakim ..
aman nebilim zaten üzülmüştüm eşimde dün bu ay olmuştur belki diyince yok dedim bana hadi yaa dedi hemen toparladı ben üzülmim diye ama üzüldü bende hissettim...:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
idrar testi yokmu hani fortel 5 gün sonrraa belli ediyormuş yaa negatif çıktı olmamıştır yani.... önümüzdeki aya kaldı bebişim işallah ...
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
selam kızlar nasılsınız ?opuyorumnanaktan
güzel söz müş kaydirigubbakcemile3
amma şu an olacak gibi deil... ben 3 düşük yaptım ve bidahaki hamileliğimde full istirahat etmem gerek. bayramda antepte eşimin kuzeninin düğünü var. oraya gitmemiz lazım. ondan erteledik. düğünden sonra inşallah opuyorumnanaktan
bende miskinlik yapmak isterdim mirmirmirmirselam kızlar nasılsınız ?opuyorumnanaktan[/QUOT
slm semacım idare ediyoz valla miskinlikle geçiriyom pazarımı sen nasılsın bakim ..
akşama iftar için misafirim gelicek hem temizlik hemde yemek yapmaya çalışıyorum.
bende miskinlik yapmak isterdim mirmirmirmir
akşama iftar için misafirim gelicek hem temizlik hemde yemek yapmaya çalışıyorum.
bende akşam iftaqra gidicem diye hiçbişey yapmıyommmm yatıyommm kıs nispet yapar gibi anlatıyommmm
kız şaka yapıyorum de kaydirigubbakcemile
test yaptım çift çizgi de nan :mymeka:
şaka bi yana, olsun kuşum...
İSYAN DEİL İNAT!!!
mucuxxxx aşkitoma.
bidahaki ay ilaç kullanma da gelsin artıkın yiğenim :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?