Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaa cosmmooo önümüzdeki ayyy bizimde bebişimiz olsunnnnn nolurrrrr ... yaa bide bebişlerin banyosu için küçük taşınabilir küvetler varmışşş ... mükemmel şeyler yaa .. bebişimi alim kucama 1 yıl yanından hiç ayrılmıycaammmm ...

********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv:

********EYLÜL*********

KİTTYCAT : 4 eylül

gülgüzeli1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

fstone: 5 Eylül

NİNİK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

gulayyusuf: 10 eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

abyosun:14 Eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKİM*********

KAMYAS: 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGİHAN : 4 Ekim

COSMO :6 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
bir güzel haber daha bekliyoruuuzzz kaydirigubbakcemile2
[/QUOTE]

İnşallah vakti zamanı gelince olucak Nanacım Allahım bu heveslerimizi yaşatacağımız günleri gösterecek elbet
Benım umudum var....

tektek aşa dökülüyozz yaaa uffff:gitme::gitme: ama üzülmek yok çalışmak var.. çalışmayan yer benden sopayı heeeklava:klava:klava:

üzüldüm cosmocum yaw :teselli: bende hala birsey yok agrıların dısında yaw kapıda bir delik bulsa gelecek o derece agrı var niye olmuyor bilmiyorum cok huzursuzum coooooookkkkkkk:çok üzgünüm:

pöff ağustos pek ugurlu gelmedi bize. sadece tubatuba ya yaradı. kaydirigubbakcemile3
neyse eylül ugurlu gelir inşallah kaydirigubbakcemile2
kittiiiiiiiii yafrim dön bizeee

üzüldüm cosmocum yaw :teselli: bende hala birsey yok agrıların dısında yaw kapıda bir delik bulsa gelecek o derece agrı var niye olmuyor bilmiyorum cok huzursuzum coooooookkkkkkk:çok üzgünüm:

canımm yaa huzursuz olma ya bebiş vardır , yada mevsim değişikliklerinde düzen bozulabiliyorrr.. huzursuzum deme noluurrrr... ben seni seviyorummmm

kittycat, as.semasu.as.+, cosmopoli+, NANA81, tubiloshh+ ses verin yaw :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…