Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

düşük falan var mı yoksa senin 3 tane bebeğin mi var anlamadım

düşük falan var mı yoksa senin 3 tane bebeğin mi var anlamadım

3 düşüğüm var tatlım :gitme:
senden erken atılmışım hayata opuyorumnanaktan
sen 22 sin ben 21. ama inşallah kimse böyle şeyler yaşamaz...
çok kötü birşey. ama herşeyde vardır bir hayır...
bebişlerimde bir sorun bir sakatlık olmadan düşürüyormuşum...
ama bundan sonra olmucak lmaz:
EŞEĞİMİ SAĞLAM KAZIGA BAĞLICAM BU DEFA :roflol:

tubiloshhum inş bi daha yaşamazsın senden kaynaklanan bişeymiydi ağır falan mı kaldırdın yoksa kendiliğinden mi oluyo canım yaa

tubiloshhum inş bi daha yaşamazsın senden kaynaklanan bişeymiydi ağır falan mı kaldırdın yoksa kendiliğinden mi oluyo canım yaa

canım çooook doktora gittim. kapsamlı testler yaptırdım.
ayrıca hamile oldugumu öğrenir ögrenmez hemen yatıyordum. fakat 1-1,5 aylık oldugunda bir lekelenme oluyordu, ardından hemen düşük...
çok araştırdık bebişlerin bir sakatlık dırımları da yokmuş. degerler çok iyiymiş.
hatta eşim spermden kaynaklanabilir diye ameliyat bile oldu.
ama sonrasınd yine düşük oldu.
baktık hiçbişey kalmadı hocaya gittik. sadece 1 hoca söylemedi bunu birkaç kişi söyledi. durumumu anlatmadan hemen bana sende ümmüsübyan var dediler.
burda anlatmayayım cnm. google a ümmüsübyan nedir die yazdan uzman tv den anlatıyorlar bakabilirsin canım. gerçekten böyle birşey var.
muskalarımı yaptırdım takıyorum.
artık karanlıktan bile korkmuyorum. önceleri geceleri beyaz bi karartı bana doğru gelirdi aşırı korkar ağlama krizlerir geçiriridim. şimdi ben yürüdükçe o beyaz karartı benden kaçıyor...rabbim bizi tüm kötülüklerden korusun inşallah :Saruboceq:
bu defa bişi olmucakk :Saruboceq:

Canım benim bencede Allahın izniyle hiçbişey olmıycak :Saruboceq:

inş canım psikolojin çok bozulmuş belli hayırlısıyla atlatırsın inş bu günleri günün ne zaman sahi bakalım bu defa ne olacak çok merak ettim hayırlısı inş arkadaşım

inş canım psikolojin çok bozulmuş belli hayırlısıyla atlatırsın inş bu günleri günün ne zaman sahi bakalım bu defa ne olacak çok merak ettim hayırlısı inş arkadaşım

canım biz çalışma yapmıyoruz bu ay.
hemen hamile kalıyorum. bir sorun olumuyor hamile kalmamda çok şükür ama korkuyoruz işte... son hamileliğimi burada kitty cosmo ve diğer arkadaşlarla sevinerek öğrendim. tabii düşüğümü de beraber birbirimize destek olarak bana atlattırdılar.saolsunlar...
bayramın 2. günü eşimin kuzeninin antepte düğünü var oraya gidicez.
dedik onu atlatalım da öyle bidaha deneriz. a.s

cosmopoli bebişin ne yapıo bakim miden bulanıo mu hem çömez falan ama her türlü dideri vardır onun :kedi:çocukta yapıcam kariyerdeeeeeedelikafadulden

haklısın canım daha ii olur hem biraz havan değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…