canım ben de cevapliym, ilk 2 hamileliğimde çok agrıdı göğüslerm. felaket şiştiler.hiç dokunamıyordum.
ama sonuncuda göğüslerimde nerdeyse hiçbişey hissetmedim.
hamile olduğumu kasık ve göbek çevresindeki batmalar ve pıtpıtlar sayesinde anladım.
birde bulantı tabi...
her hamilelik farklı oluyor kuşum ya.
inşallah hamilesindir. meleğin seninledir...
:roflol:evet ya bu çömez gitsin topikten bi de bebek diyo bakamaz bu bebeğe :roflol:falan:roflol:
Kendi bebek anacım bunun :ecrin_bebek:
baksana ders çalışmalar falan
kıyamam ben sana yaaaaa Şeniz
düşük falan var mı yoksa senin 3 tane bebeğin mi var anlamadım
tubiloshhum inş bi daha yaşamazsın senden kaynaklanan bişeymiydi ağır falan mı kaldırdın yoksa kendiliğinden mi oluyo canım yaa
cosmo ne dionuz bakim hadi o hamiş ona kızmadım ama söle bakim şimdi
canım çooook doktora gittim. kapsamlı testler yaptırdım.
ayrıca hamile oldugumu öğrenir ögrenmez hemen yatıyordum. fakat 1-1,5 aylık oldugunda bir lekelenme oluyordu, ardından hemen düşük...
çok araştırdık bebişlerin bir sakatlık dırımları da yokmuş. degerler çok iyiymiş.
hatta eşim spermden kaynaklanabilir diye ameliyat bile oldu.
ama sonrasınd yine düşük oldu.
baktık hiçbişey kalmadı hocaya gittik. sadece 1 hoca söylemedi bunu birkaç kişi söyledi. durumumu anlatmadan hemen bana sende ümmüsübyan var dediler.
burda anlatmayayım cnm. google a ümmüsübyan nedir die yazdan uzman tv den anlatıyorlar bakabilirsin canım. gerçekten böyle birşey var.
muskalarımı yaptırdım takıyorum.
artık karanlıktan bile korkmuyorum. önceleri geceleri beyaz bi karartı bana doğru gelirdi aşırı korkar ağlama krizlerir geçiriridim. şimdi ben yürüdükçe o beyaz karartı benden kaçıyor...rabbim bizi tüm kötülüklerden korusun inşallah :Saruboceq:
bu defa bişi olmucakk :Saruboceq:
inş canım psikolojin çok bozulmuş belli hayırlısıyla atlatırsın inş bu günleri günün ne zaman sahi bakalım bu defa ne olacak çok merak ettim hayırlısı inş arkadaşım
canım biz çalışma yapmıyoruz bu ay.
hemen hamile kalıyorum. bir sorun olumuyor hamile kalmamda çok şükür ama korkuyoruz işte... son hamileliğimi burada kitty cosmo ve diğer arkadaşlarla sevinerek öğrendim. tabii düşüğümü de beraber birbirimize destek olarak bana atlattırdılar.saolsunlar...
bayramın 2. günü eşimin kuzeninin antepte düğünü var oraya gidicez.
dedik onu atlatalım da öyle bidaha deneriz. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?