Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

misafir vardı canım yeni gitti bende hemen geldim keske su agrılarını dindirecek birsey olsaydı :teselli: yok canım tubadan sonra hamiş kalan olmadı daha :sm_confused: sende kendine iyi bak canım iyigeceler Şenizopuyorumnanaktan

kittycim merhaba

merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan

hoşbulduk hayatım nasl gidio özledim ya seninle cosmoyla muabbet etmeyi özledim bi bakim dedim ordamısınız die şansıma bak sen varmışssın varmı yeni hamiş benim tanıdığım

hoşbulduk hayatım nasl gidio özledim ya seninle cosmoyla muabbet etmeyi özledim bi bakim dedim ordamısınız die şansıma bak sen varmışssın varmı yeni hamiş benim tanıdığım

nasıl olsun canım ya yine bir gecikme yasıyorum bakalım sonuc ne olacak dun test yapmıstım birsey cıkmadı yine :sm_confused: sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor yigenim nasıl ?opuyorumnanaktan

nasıl olsun canım ya yine bir gecikme yasıyorum bakalım sonuc ne olacak dun test yapmıstım birsey cıkmadı yine :sm_confused: sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor yigenim nasıl ?opuyorumnanaktan

bir kaç gün bekle bence hala gelmezse test yaparsın hemen çıkmayabilir.hayırlısı olsun canım bu işler kısmet işi..benim hamileliğm çok şükür ii gidio 4.ay bitmek üzere bebişimde ii hareketlendi artık kitty teyzesii sabahları özellikle bi hareket bi hareket

öyle yapacagım canım bakalım bekliyorum kaydirigubbakcemile3 herseyin yolunda gittigine sevindim canım yerin ben onun hareketleriniiiiiiiiii opuyorumnanaktanmuzik dinlet ona annesi hosuna gider opuyorumnanaktan

hosgeldin nancımmmmmmmmŞenizopuyorumnanaktan

kitycim nasılsınnn işallah hamiş olursun bazılarında tesle çıkmıyormuş olmazsaada önümüzdeki aya işallahh bu ay tek tubatu yu üst sıralara aldık henüz dimi tek hamiş bayanımız Allah herkese nasip etsinn

öyle yapacagım canım bakalım bekliyorum kaydirigubbakcemile3 herseyin yolunda gittigine sevindim canım yerin ben onun hareketleriniiiiiiiiii opuyorumnanaktanmuzik dinlet ona annesi hosuna gider opuyorumnanaktan

dinletmemmi hiç kendim bile söylüorum onunla sohbet ediorum.kittycim çok güzel bir duygu biliormusun anne olcağını bilmek ALLAH herkese yaşatsın bu duyguyu annemin değerini şimdi daha iiyi anladım..

amin canım inşalah :Saruboceq:cok huzursuzum canım ya stres yasıyor insan böyle olunca ben 2 kez daha gecikme yasamıstım sonu husran olmustu onun icin takmamaya calısıyorum ama beceremiyorum yinede :roflol:

kitty sen gelmişsin ben gitmişim anacım ben vtrkebn gelmezsin zaten naber iyisin?

nana selam canım nbr?

kittycim ben kaçtım ilaç içmem lazım sonrada sütümü içip yatıcam erken kalkıyorum çünkü öpüyorum cosmoya nagişe çok slm

dinletmemmi hiç kendim bile söylüorum onunla sohbet ediorum.kittycim çok güzel bir duygu biliormusun anne olcağını bilmek ALLAH herkese yaşatsın bu duyguyu annemin değerini şimdi daha iiyi anladım..

amin canım :Saruboceq: icinde herseyiyle sana ait olacak bir melek tasıyorsun canım bundan guzel duygu varmıdırki :1hug:

kitty sen gelmişsin ben gitmişim anacım ben vtrkebn gelmezsin zaten naber iyisin?

nana selam canım nbr?

hosgeldin bidenem opuyorumnanaktannasıl olayım ninikim bekliyom öyle bos bos bakınıyom göbüşünme ve arada geldimi diye orkidime :roflol::roflol:

kittycat, ayşel, NANA81, ninik+ konusun yaw

ayşel hosgeldin canım :1hug:

hosgeldin bidenem opuyorumnanaktannasıl olayım ninikim bekliyom öyle bos bos bakınıyom göbüşünme ve arada geldimi diye orkidime :roflol::roflol:

anm bakıp bakıp durma be

kız belkide olmıcan ne bilyon len...karnında ağrı faln varmı adet belirtisai yani...benim göğüsler oldu koruk gibi.şişik indi daha adet olmadan...yani o hassaslık ve göğüslerdeki hassaslık tamamen yumurtlamadanmış kitty

agrı karnımda degilde yumurtalıklarda ve kasıklarda canım ya sanki geldi gelecek kırmızılar öyle bir huzursuzluk var alt tarafta kaydirigubbakcemile3

agrı karnımda degilde yumurtalıklarda ve kasıklarda canım ya sanki geldi gelecek kırmızılar öyle bir huzursuzluk var alt tarafta kaydirigubbakcemile3
canım benim kiticimmm sıkıntı yapma belki bişeylerrr olurr
bebiş vardırr testte çıkmamıştır daha önceleri boşver bugün ayın 5 i ve kırmızı kart görmedinnn .. işallah yaa işallahhh

Ninikcim canım benim darısı bizlerin başına işallahhh ben bu ay kırmızı kart görmek istemiyom valla tutucam kendimi izinvermicem :):):):): gerçi boşuna gelicekler ama napalımm demek vakti var dicez...
yumurtanın çatladını gören hatunsun sen kırmızı kart görmeden ben inananmam kesin hamişsin benim gözümde heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…