Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

AZ GELDİ GALİBA YEDİĞİN FIRÇA :lepi:
QUOTE=fstone;8907319]kıss cosmo sesin çıksın ayolllll azıcık ilgilenin bizle kitty ve benim ilgiye ihtiyacımız var kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorummm bu gün[/QUOTE]

bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum adet olcakmış gibi değilsen idrarının rengi kokusu değişikse, ağrıların varmı rahmine doğru inen ya da kasıklarında ben de çok oldu adet günü falan değişik bi ağrı

Dur şimdi Tuba cım hiç kulağını çınlatmayalım onların :1shok:
40 kere sölemeyi planlıyodum ya meditasyon yapıyorum
az kaldı olucak bu iş :sm_cool: :sm_cool:

tatlı cosmo sen nezaman adet olcan acepppppppppppp[/QUOTE]

ağrım yokki hiççç ama afedersin wc ye üye oldum dakka başı git gel yapıyorum amelim tutmuyor yaww wc nin taşlarını ezxberledim. sürekli idrara çıkma isteğim varrr gidiyorum varda yaniii basbayağı sıkışmışım gibi

kısss cosmo fırçala beni ye beni döv beni sonunda bebiş olacaksa razıyım ben at fırçaları yavyummmm

bazı ağrılar olması lazım ya neyse sen teste iyiyce baktın mı hafif gölge ne bilim karartı bişey var mı bekletseydin testi biraz

sen takvim tutuyomuydun kaçıncı gün yumurtladın adet günün ne zamandı kaç gün geçtiğinde öğrendinn ben bi hesap daha yapıyım ..

bazı ağrılar olması lazım ya neyse sen teste iyiyce baktın mı hafif gölge ne bilim karartı bişey var mı bekletseydin testi biraz

canım 5 10 dk baktım öle sabah çok erkendi wc ye kalktım uykuluydum açıkçası 10 dk bekledim baktım yok uykulu ne gördüysem yoktu yani sonra gittim yattım

sen takvim tutuyomuydun kaçıncı gün yumurtladın adet günün ne zamandı kaç gün geçtiğinde öğrendinn ben bi hesap daha yapıyım ..

takvim tutmadım canım 5 i ilk adet günümdü , 20 si gibi yumurtam çtladı galiba çünkü karnım ağrıı çok sıcak basıyodu falan 30 da adet günümdü gelmedi 26 günde bi adet görüyorum idrar testimi 1 inde yaptım hafif bi pembe çizgi çıktı yani adetten iki gün sonra oluyo test yaptığım tarih bu arad ağrılar dayanılmıycak gibi şiddetli değil belki vardır sen farketmiyorsundr biraz kendini dinle

kızlar neyse ben işlerime bakayım belki kafamdan atarım azıcık böle stres oluyorummm yaaaa işlerimi toparlayıp gelem öpüldünüzz şekerlerimmm tubiş bebişide öptümmm

hmmm...
geçmişi inceledim özet şu o zaman,
ninikim kırmızı kart sinyallerini almış...
nagişim kırmızı kart yemş bile...
kittycat ve cosmo halen beklemedeler.
cosmo da ben hamişiiiiimmm hamişiiim die topiği inletmiş :roflol:
fstone canım testi erken yapmışın. bikaç gün daha bekle canım.
hiç ağrısız,belirtisiz hamilelik de olur. olmaz die bişey yok.
her hamilelik aynı olmaz kuşum. ümitsizlige kapılma sadece bekle. rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin inşallah :Saruboceq:

cosmocum bu aralar test yapmayı düşünüyormusun? opuyorumnanaktan
kittycim de güzel haber verir inşallah...

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv:

********EYLÜL*********

COSMO :4 eylül

KıTTYCAT : 4 eylül

gülgüzeli1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

fstone: 5 Eylül

NıNıK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

ÇıÇEKÇıK: 12 eylül

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

abyosun:14 Eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********

KAMYAS: 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...

kızlar neyse ben işlerime bakayım belki kafamdan atarım azıcık böle stres oluyorummm yaaaa işlerimi toparlayıp gelem öpüldünüzz şekerlerimmm tubiş bebişide öptümmm

walla attım çöpe 10 dk dan sonra kaile almayın diyolar diye bekletmedim.benim hissedebildiğim bi ağrı yok ama ne bileyimmm ama adet sancısı gibiyse kesinlikle yok hatta benim adete yakın karnım şişer adet olmadanda inmez ama 2-3 gün öncesine kadar karnım şişti şimdi iiyim şişlik yok reglide yokkk teste göre bebekte yokk bakalım hayırlısı neyse o olur takdiri allahtannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…