kıslaaaaarrrr selaaam...
bugün accık fazla uyumuşum zannumca :kedi:
keyifler nasıl bakalım?
ben hemen bi geçmişe gidip geliym...
ahhhh canımmm benim benimde içime doğuyorda ne bileyim şeytan sürekli dürtüyo öbür yanımdan bi belli olsa olumlu yada olumsuz rahatlıcamm.kafamda sabah beri matematik hesabı yapıyorum yaaa olasılık formulleri sıkıldı benden walla
[/QUOTE]AZ GELDİ GALİBA YEDİĞİN FIRÇA :lepi:
QUOTE=fstone;8907319]kıss cosmo sesin çıksın ayolllll azıcık ilgilenin bizle kitty ve benim ilgiye ihtiyacımız var kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorummm bu gün
canım o catlakcımında ilgiye ihtiyacı var onunda gunu dundu :roflol: ondan böyle sıyırdı ya :roflol::roflol:
[/QUOTE]Dur şimdi Tuba cım hiç kulağını çınlatmayalım onların :1shok:
40 kere sölemeyi planlıyodum ya meditasyon yapıyorum
az kaldı olucak bu iş :sm_cool: :sm_cool:
tatlı cosmo sen nezaman adet olcan acepppppppppppp
bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum adet olcakmış gibi değilsen idrarının rengi kokusu değişikse, ağrıların varmı rahmine doğru inen ya da kasıklarında ben de çok oldu adet günü falan değişik bi ağrı
ağrım yokki hiççç ama afedersin wc ye üye oldum dakka başı git gel yapıyorum amelim tutmuyor yaww wc nin taşlarını ezxberledim. sürekli idrara çıkma isteğim varrr gidiyorum varda yaniii basbayağı sıkışmışım gibi
bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum adet olcakmış gibi değilsen idrarının rengi kokusu değişikse, ağrıların varmı rahmine doğru inen ya da kasıklarında ben de çok oldu adet günü falan değişik bi ağrı
bazı ağrılar olması lazım ya neyse sen teste iyiyce baktın mı hafif gölge ne bilim karartı bişey var mı bekletseydin testi biraz
sen takvim tutuyomuydun kaçıncı gün yumurtladın adet günün ne zamandı kaç gün geçtiğinde öğrendinn ben bi hesap daha yapıyım ..
canım 5 10 dk baktım öle sabah çok erkendi wc ye kalktım uykuluydum açıkçası 10 dk bekledim baktım yok uykulu ne gördüysem yoktu yani sonra gittim yattım
kısss cosmo fırçala beni ye beni döv beni sonunda bebiş olacaksa razıyım ben at fırçaları yavyummmm
kızlar neyse ben işlerime bakayım belki kafamdan atarım azıcık böle stres oluyorummm yaaaa işlerimi toparlayıp gelem öpüldünüzz şekerlerimmm tubiş bebişide öptümmm
kızlar neyse ben işlerime bakayım belki kafamdan atarım azıcık böle stres oluyorummm yaaaa işlerimi toparlayıp gelem öpüldünüzz şekerlerimmm tubiş bebişide öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?