3 eylüldü canım geçt yani ama ben geç yumurtladım bu ay 24.günümde yumurtladım reglim 29 gün sürüyor regli yumurtlamadan 14 gün sonra oluyorsa eğer bi hesap yaptım reglim gecikecek ve 7 eylülde olacam yada bebiş varsa bile 7 eylülden sonra testte çıkar diye düşündüm ama siz ne dersiniz
fstone bi idararına bak ya en çok ordan belli oluyo nasıldı test yaparken rengi kokusu falan iki üç gün takip et şu idrarını canım
kızlar acayip uykum geldi yine,yatıyorum hamilelik boyunca uyucam sanırım fstone canım üzülme belki erken diye çıkmamıştır ne demişler çıkmamış candan umut kesilmezmiş öpüyorum hepinizi
canım, benim idrar bi gün tuuncu gibi bulanık oluyodu başka gün açık sarı berrak oluyodu değişiyodu yani sürekli kokusu böyle keskin oluyo
Kızım bendeki çatlak çok büyük öle kumla mıcırla olcak iş değil
ikinizi sarıp sarmalsak anca kapatırsınız okadar büyük yani
çatlak güldürdün beni iyimi. allah seni bildiği gibi yapsın tez zamanda şişirsin göbüşünü
kızım adet belirtisi değil bizimm aletlerde iş yok bızılmışlar tabi bu kadar fikfikten sonra halmı kalırrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben bu sabah idrar testi yaptım turuncu ve kokusu keskindi bak şimdi içime kurt düşürdün hatta dedim bu ne biçim çiş çay gibi: kaydirigubbakcemile3
dün ben uyurken bitişik eve hırsız girmiş, şimdi de köpek deli gibi havlıyo bakıyorum kimse yok uyuyamıyorum
FSTONE HOŞGELDİN :1hug:
SANA BAĞIRMADAN RAHAT EDEMİCEM ANACIM KUSURUMA BAKMAZSIN ARTIK :mymeka:
ANACIM GUNUN 7SİNDE İSE NASIL ÇIKICAK TESTTE :mymeka:
SEN DEMEDİN Mİ BENIMKİ 1 HAFTA GEÇMEDEN BELLİ OLMUYO DİYE :mymeka:
DAHA GUNUN GEÇMEMİŞ BİSMİLLLAH YANİ :mymeka:
SABRET ANACIM BEKLE RAHAT BIRAK ŞU BEBİŞİ :1hug:
kıss cosmo sesin çıksın ayolllll azıcık ilgilenin bizle kitty ve benim ilgiye ihtiyacımız var kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorummm bu gün
KORKMA SAKIN TUĞBİŞİM BEN GELİYOM ŞİMDİ
olsun sen yinede kapılşarını kapalı tut tubacımmopuyorumnanaktan ben camasır sermeye gidiyorum hadi sonra görüsürüz kızlar
canım o catlakcımında ilgiye ihtiyacı var onunda gunu dundu :roflol: ondan böyle sıyırdı ya :roflol::roflol:
ha oda bizden yani amannnnn toptan sıyırdık normal mi var aramızdaaa beee ulan bi ayda 30 gün var 5 günü regli sürüyor kalan 25 günün13-14 gününde fikfik yapmışız bi b...um yok yaw niye böle garip şeyler bizi bulur yaaa anlamıyorum millet bi gecede mercimeği fırına veriyor 9 aya bebiş kucakta biz bir ay fulll çalışıyoz kucakta boş göbekte çok ağlayasımmmm var öle böle değil
ben sana hamilesin diyom sen ağlıycam diyon değilsen üzülmeni istemem ama benim içime öyle doğuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?