Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yumurtlama gunune göre daha zamanın var ozaman senin canım 24+14=38 :1hug:

fstone bi idararına bak ya en çok ordan belli oluyo nasıldı test yaparken rengi kokusu falan iki üç gün takip et şu idrarını canım

nasıl anlıyorsun idrarın rengi ve kokusundanmı canım?

kızlar acayip uykum geldi yine,yatıyorum hamilelik boyunca uyucam sanırım fstone canım üzülme belki erken diye çıkmamıştır ne demişler çıkmamış candan umut kesilmezmiş öpüyorum hepinizi

hadi uyu dinlen canım ttalı ruyalar size Şenizopuyorumnanaktan

tubatuba bak yukarda yazdım tatlım sana sonra yazmadın deme alınıyorum walla :umursamaz:

idrarın rengi kokusu demişsin uyumadan bi yaz be tatlım hiç duymadım da

canım, benim idrar bi gün tuuncu gibi bulanık oluyodu başka gün açık sarı berrak oluyodu değişiyodu yani sürekli kokusu böyle keskin oluyo

ben bu sabah idrar testi yaptım turuncu ve kokusu keskindi bak şimdi içime kurt düşürdün hatta dedim bu ne biçim çiş çay gibi : kaydirigubbakcemile3

FSTONE HOŞGELDıN :1hug:
SANA BAĞIRMADAN RAHAT EDEMıCEM ANACIM KUSURUMA BAKMAZSIN ARTIK :mymeka:
ANACIM GUNUN 7SıNDE ıSE NASIL ÇIKICAK TESTTE :mymeka:
SEN DEMEDıN Mı BENIMKı 1 HAFTA GEÇMEDEN BELLı OLMUYO DıYE :mymeka:
DAHA GUNUN GEÇMEMıŞ BıSMıLLLAH YANı :mymeka:
SABRET ANACIM BEKLE RAHAT BIRAK ŞU BEBıŞı :1hug:

kıss cosmo sesin çıksın ayolllll azıcık ilgilenin bizle kitty ve benim ilgiye ihtiyacımız var kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorummm bu gün

Kızım bendeki çatlak çok büyük öle kumla mıcırla olcak iş değil
ikinizi sarıp sarmalsak anca kapatırsınız okadar büyük yani

acıdım enişteme varya yazık cocuga :roflol::roflol:

walla dogru yamulduk artık ya calısmicam artık bıktım artık :roflol::roflol:

canım normalde 3 ünde olmam lazım 29 gün sürüyor akıntı ve ateşe göre geç yumurtladım varsayıyoruz o hesaba göre yumurtlamam doğruysa 7 eylül olması lazım te anladın yani normal günüm geçti ama heves heyecan .....işte adına ne dersen ondan oluyor bu enteresan düşünceler yakında geçer tatlımmm bu ay kendimden çok ümitliydim geçen ay böle değildim ama bu ay bi şey sanki var diyo beynimin içinde

kıss cosmo sesin çıksın ayolllll azıcık ilgilenin bizle kitty ve benim ilgiye ihtiyacımız var kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorummm bu gün

canım o catlakcımında ilgiye ihtiyacı var onunda gunu dundu :roflol: ondan böyle sıyırdı ya :roflol::roflol:

KORKMA SAKIN TUĞBİŞİM BEN GELİYOM ŞİMDİ

tamam canım dün zaten eşimin dükkanında bi polis varmış telsizden geçen anonsu duymuş eşim hırsız olayını hemen geldi bana kızıyo kapılar açık uyuyon diye bizim ev müstakil iki katlı evlerin olduğu bi sitede ama benm aslan gibi köpüşüm var kimse gelemez yanıma

olsun sen yinede kapılşarını kapalı tut tubacımmopuyorumnanaktan ben camasır sermeye gidiyorum hadi sonra görüsürüz kızlar

canım o catlakcımında ilgiye ihtiyacı var onunda gunu dundu :roflol: ondan böyle sıyırdı ya :roflol::roflol:

ha oda bizden yani amannnnn toptan sıyırdık normal mi var aramızdaaa beee ulan bi ayda 30 gün var 5 günü regli sürüyor kalan 25 günün13-14 gününde fikfik yapmışız bi b...um yok yaw niye böle garip şeyler bizi bulur yaaa anlamıyorum millet bi gecede mercimeği fırına veriyor 9 aya bebiş kucakta biz bir ay fulll çalışıyoz kucakta boş göbekte çok ağlayasımmmm var öle böle değil

ben sana hamilesin diyom sen ağlıycam diyon değilsen üzülmeni istemem ama benim içime öyle doğuyo

kıslaaaaarrrr selaaam...
bugün accık fazla uyumuşum zannumca :kedi:
keyifler nasıl bakalım?
ben hemen bi geçmişe gidip geliym...

ben sana hamilesin diyom sen ağlıycam diyon değilsen üzülmeni istemem ama benim içime öyle doğuyo

ahhhh canımmm benim benimde içime doğuyorda ne bileyim şeytan sürekli dürtüyo öbür yanımdan bi belli olsa olumlu yada olumsuz rahatlıcamm.kafamda sabah beri matematik hesabı yapıyorum yaaa olasılık formulleri sıkıldı benden walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…