• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

sabah dayanamadım idrarda test yaptım negatif çıktı bilginize kityyy sende dün yapmışsın haberi aldımmm hakkımızda hayırlısı diyorumm

sabah dayanamadım idrarda test yaptım negatif çıktı bilginize kityyy sende dün yapmışsın haberi aldımmm hakkımızda hayırlısı diyorumm

idrar testinde erken oldugu icin cıkmadıgı zmanlar oluyor canım onun icin moralini bozma Şeniz:teselli: bende dun yaptım aldım boyumun ölcusunu canım :roflol::roflol:

hosgeldin canım varmı verecek guzel haberin bize Şenizopuyorumnanaktan

malesef tatlım o şerefe daha nail olamadımmm bende sen gibi test yaptım negatif adet belirtim hiç yok göğüslerim ağrımıyopr ve akıntım bi beyaz kremn gibi bi şeffaf sıvı şeklinde devam ediyor ateşimde 36,6-36,9 arası seyirde bakalım bekliyoruz en kötüsüde bu beklemek habersizce bilmeden

kızlar acayip uykum geldi yine,yatıyorum hamilelik boyunca uyucam sanırım fstone canım üzülme belki erken diye çıkmamıştır ne demişler çıkmamış candan umut kesilmezmiş öpüyorum hepinizi

fstone bi idararına bak ya en çok ordan belli oluyo nasıldı test yaparken rengi kokusu falan iki üç gün takip et şu idrarını canım

ne kadar var ki gününe

3 eylüldü canım geçt yani ama ben geç yumurtladım bu ay 24.günümde yumurtladım reglim 29 gün sürüyor regli yumurtlamadan 14 gün sonra oluyorsa eğer bi hesap yaptım reglim gecikecek ve 7 eylülde olacam yada bebiş varsa bile 7 eylülden sonra testte çıkar diye düşündüm ama siz ne dersiniz

malesef tatlım o şerefe daha nail olamadımmm bende sen gibi test yaptım negatif adet belirtim hiç yok göğüslerim ağrımıyopr ve akıntım bi beyaz kremn gibi bi şeffaf sıvı şeklinde devam ediyor ateşimde 36,6-36,9 arası seyirde bakalım bekliyoruz en kötüsüde bu beklemek habersizce bilmeden

evet beklemek insanın sinirini bozuyor canım :çok üzgünüm: belirtilere takılma illa belirti olacak diye birsey yok adet gecikmesi en buyuk belirti bence ama oda bir b.. yaramıyor :roflol::roflol:

Kızım bendeki çatlak çok büyük öle kumla mıcırla olcak iş değil
ikinizi sarıp sarmalsak anca kapatırsınız okadar büyük yani

evet beklemek insanın sinirini bozuyor canım :çok üzgünüm: belirtilere takılma illa belirti olacak diye birsey yok adet gecikmesi en buyuk belirti bence ama oda bir b.. yaramıyor :roflol::roflol:

çatlak güldürdün beni iyimi. allah seni bildiği gibi yapsın tez zamanda şişirsin göbüşünü

kızım adet belirtisi değil bizimm aletlerde iş yok bızılmışlar tabi bu kadar fikfikten sonra halmı kalırrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X