Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrrrrrr nasılsınız ?
iiyiz canım sen nasılsın
sabah dayanamadım idrarda test yaptım negatif çıktı bilginize kityyy sende dün yapmışsın haberi aldımmm hakkımızda hayırlısı diyorumm
sabah dayanamadım idrarda test yaptım negatif çıktı bilginize kityyy sende dün yapmışsın haberi aldımmm hakkımızda hayırlısı diyorumm
hosgeldin canım varmı verecek guzel haberin bize Şenizopuyorumnanaktan
kızlar acayip uykum geldi yine,yatıyorum hamilelik boyunca uyucam sanırım fstone canım üzülme belki erken diye çıkmamıştır ne demişler çıkmamış candan umut kesilmezmiş öpüyorum hepinizi
ne kadar var ki gününe
malesef tatlım o şerefe daha nail olamadımmm bende sen gibi test yaptım negatif adet belirtim hiç yok göğüslerim ağrımıyopr ve akıntım bi beyaz kremn gibi bi şeffaf sıvı şeklinde devam ediyor ateşimde 36,6-36,9 arası seyirde bakalım bekliyoruz en kötüsüde bu beklemek habersizce bilmeden
fstone bi idararına bak ya en çok ordan belli oluyo nasıldı test yaparken rengi kokusu falan iki üç gün takip et şu idrarını canım
olsun canım şimdi bol bol uyu o gelince uyuyamıcan ii uykular
evet beklemek insanın sinirini bozuyor canım :çok üzgünüm: belirtilere takılma illa belirti olacak diye birsey yok adet gecikmesi en buyuk belirti bence ama oda bir b.. yaramıyor :roflol::roflol:
tamam tatlım sağol sana bebişle tatlı uykular kendine ii bak rengi kokusu demişsin onu nasıl takip edeyim hiç duymadımmm