• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

[

geldim cicim daha fazla umutlanmamak icin test yaptım bir b.. cıkmadı :roflol::roflol: yine omadı yaw ne olacak benim bu halim delikafadulden

BOŞVER KİTTY EN AZINDAN DAHA BİŞEY BELLİ DEWĞİL Kİ..ADETTE OLMADIN SONUÇTA...KZIIM BEDEDE BİR BOK YOK BU AY BAK GÖR...NAPALIM ANASINI SATAYIM YA...NPALIM YANİ

Kıtty lan allahın sopası bu bana ha sen temmuzda benden Ümıtlıydın ya ooo Çok uzak hazıran de dıyordum salak ıkna ol dımı bak eylÜl oldu hala bır Şey yok...

BOŞVER KİTTY EN AZINDAN DAHA BİŞEY BELLİ DEWĞİL Kİ..ADETTE OLMADIN SONUÇTA...KZIIM BEDEDE BİR BOK YOK BU AY BAK GÖR...NAPALIM ANASINI SATAYIM YA...NPALIM YANİ

evet canım yapamsam daha cok umutlanıp daha sonrasında daha buyuk hayalkırıklıgı yasayacaktım onun icin yaptım canım opuyorumnanaktan inşallah sende vardır birseyler bebişimmm :Saruboceq::Saruboceq:

kittyy ablacım gelmedimi kırmızılarrrr

yok civcivim gelmedi ama gelecek gibi biraz öncede test yaptım cıkmadı birsey kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun kittycim yaa gün doğmadan neler doğar sığınmışız allahımıza

evet canım bekleyip görecegiz yapacak baska birsey yokkaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/tursular/310742-pratik-salatalik-tursusu.html#post8874320
benden de turşu tarifi kaydirigubbakcemile3
hamişler bakmasın canları çekebilir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

semoşum naber cicim Şenizopuyorumnanaktan

yok ya kış hazırlığı yapıyorum bugünlerde onun için. ağrılarım yüzünden ne uyku, ne yemek mafoldumben

CANIM YA BÖYLE SÖYLEME VALLA ÇOK FENA OLYOURM YA...AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM KIYAMAM SANA BEN BE :teselli: ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN SANA BİRAN ÖNCE

Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook GEL KIZ GEL HASTA HALıMLE BıLE SENı MAHFEDERıM BAK SÖYLEYıM ÖNCEDEN HA :mymeka:

Back
X