bilmemki artık içtiğim klomende fikfiklerde boşa gitti bu ay
ayol yoruldum artık habire fikfikten
Kıızm oĞluma kız bkaıyour bÖyle Şeyler aceleye gelmez Şİmdİden bakmak lazım...eee senİnde kızın olucana gÖre ...kÖkÜ Önemlİ tabİ soyu sopu...kaynanası huysuz ama senden Çıkan Şey emİnİm gÜzel olur kızı da aldık mı İŞ bİttİ ondan sonra konuŞsan ne olur duyan mı var
bilmemki artık içtiğim klomende fikfiklerde boşa gitti bu ay
ayol yoruldum artık habire fikfikten
KİTTYNİN TABİ BEĞENİRSEM GÜZEL BİŞEY ÇIKARIRSA ALIRIM YANİ delikafadulden delikafadulden ANASI GİBİ DİLİ UZUN OLURSA ALMAM AMA
KİTTYNİN TABİ BEĞENİRSEM GÜZEL BİŞEY ÇIKARIRSA ALIRIM YANİ delikafadulden delikafadulden ANASI GİBİ DİLİ UZUN OLURSA ALMAM AMA
sagol inş canım topigimizin annesi nasılsın bakalım
olurmu öyle canım benim fikfik boşa gitmezzzzzzzzzz elbet ürünü alıcaksınızzzz bundan sonraki fikfiklerinize koçluk yapıcammmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olurmu öyle canım benim fikfik boşa gitmezzzzzzzzzz elbet ürünü alıcaksınızzzz bundan sonraki fikfiklerinize koçluk yapıcammmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimde kızım olcak :umursamaz:
nirden biliyorsun canım kızın olacagını kuşlar mı sülediii:roflol::roflol::roflol:
anasına bak kızını al derler canımzemuszemus kızım guzel olur sarısın mavi gözlu olur buyuk ihtimalle uzun boylu olur önce cıtır olur evlendikten sonra dana gibi kilo alır :roflol:
evet birde leylekler getircekmiş :roflol::roflol:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCOSMO :4 eylül
KİTTYCAT : 4 eylül
NAGİHAN : 4 eylül
bu yukarda ismi olan hatunlar...
belirtileriniz varmı?
hamiş çıkar mı aranızdan? CADIARZU
isim isim dua ettim hepücüünüze. rabbim kabul eder inşallah...
allahım yarabbimm hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım sana üçüz versinnnnnnnnnnnnnnnalt kata kiracı alımlarımız durmuştur efenim... yasakkelime
mümkünse boş olan yere yani üst kat açıkınız... :1rolleyes:
sadece 1 kişi var üstte. size çaylar gayfeler pastalar börekler hazırlamış. hadi çıkın pıtırcıklarım beni. yadi yavrucaklarım :jeyyar:
atıyorum artıkınnnnnnnnn kocalara daha yakınlaşacaksınızzzzzzzzzzzzz fikfik yapamak cesaret isterrrrrrrrrrr her fikfifk fikfik katagorisinde değildir demekki fikirdemiyonuz yeterinceeeeeeeeeeeeee FİKFİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKyürü be çiçem kim tutar seni bir fikfikçiliğin koçlugunu yapmamıştın onuda yap tam olsun şekerim...sen bu konuya el atarsan herkes hamiş olur....kırmızılar gelmez işte
:roflol::roflol: fikfik koçum benimm :roflol::roflol: benide fikfiklerde biyere ata ya fikfik hocam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?