kıslar geçen ay yaşadığım kısacık hamileliğim vardı ya yine onun öncesinde olan belirtiler var:dance: daha çok erken ama kızmayın beklemek zor eşime söylesem kızıo bi size sölüyom ne yapim inş bu ay tutunur bebişim bana ayyyy inş
ay canım benim evet yaww bayağı uzak ama istersen gelebilirsin valla ben 5 yıl beşiktaşa gittim geldim kartaldannnnn ooof ooffffffffff
siz yenimi geldiniz istanbula
kıslar geçen ay yaşadığım kısacık hamileliğim vardı ya yine onun öncesinde olan belirtiler var:dance: daha çok erken ama kızmayın beklemek zor eşime söylesem kızıo bi size sölüyom ne yapim inş bu ay tutunur bebişim bana ayyyy inş
bak sana bi tarif verim yeşil çay ve papatya çayını (poşet çaylar)
ufak demliğe 2 sini bide 2 yuvarlak dilim limonu koyup kaynatıyom sonrada içine bal koyup içiyom .. Hem tadı güzel hemde ityi geliyor bana ... Nane limonu çok sevmiyom sende dene genzinin açıldını garkedersin
çok geçmiş olsun canım benim
gıcıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk
ninik geçmiş olsun tatlım
ayy hadi inşallah kaç günün kaldı regline
ArkİdeŞler benİ beklemeyİn bu ay..malesef regl olucam ÇÜnkÜ her aykİ belİrtİler baŞ gÖserİyor yİne gÖbek delİĞİmİn etrafı bÖyle aĞrı gİrİp Çıkıyor Çok hafİf..bunu 2-3 aydır yaŞıyorum ve hep adet oluıyorum..
canım ancak akşam yapabilirim onu...akşamada kocam fuara gitmek istiyor..cuma akşamı kapanıcakmış çünkü bu akşam gitmemeiz lazım yasinin vardiyası uymuyıor yarın neyse gece yaparım ancak artık canım...şimdi adaçayı var onu içiyorum inşallah bi faydasını görürüm ya
senin 7 eylül dü dimi ninikim hayırlısı olsun aylar bitmiyor maşallah sırayla yaşımızda genççç bir mucize olucak inanıyorum o yüzden son gün ekadar ben senide bekliycemmopuyorumnanaktan
çok da yeni sayılmayız aslında 9 ay oldu iş sebebi ile geldik canım eşimde bende inşaat sektöründeyiz hatta evimiz hala antalyada biz burda eşyalı evde oturuyoruz yılbaşına doğru taşıcaz canım evimizi yeni işimiz sanırım şişlide olucak bizim sektör öyle napalım göçebe gibi iş nerdeyse oraya gidiyoruz
ya gelirim aslında bi kere kurtköyden bahçeşehire geleyim dedim anacım ondan in buna bin 3,5 saate anca geldim arabaylan gelsem kaybolurum diye korkuyom hele bi gün eşim yine şehir dışına gitti havalanına bıraktım onu ordan işe gelicem ben dönüş yerini kaçırmışım edirneye doğru gidiyom hahahaha baktım evler bitti ben nere geldim yaw dedim sonra ilk yoldan saptım buldum iş yerini :roflol::roflol::roflol: eşimde korktu aradım onu bak uçağa binmicem sen işe gitmeden diyo :roflol::roflol:
Selammm ben geldim din dan donnnnnnnnnn
Selammm ben geldim din dan donnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?