• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kıslar geçen ay yaşadığım kısacık hamileliğim vardı ya yine onun öncesinde olan belirtiler var:dance: daha çok erken ama kızmayın beklemek zor eşime söylesem kızıo bi size sölüyom ne yapim inş bu ay tutunur bebişim bana ayyyy inş

ayyyyyy hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay canım benim evet yaww bayağı uzak ama istersen gelebilirsin valla ben 5 yıl beşiktaşa gittim geldim kartaldannnnn ooof ooffffffffff
siz yenimi geldiniz istanbula

çok da yeni sayılmayız aslında 9 ay oldu iş sebebi ile geldik canım eşimde bende inşaat sektöründeyiz hatta evimiz hala antalyada biz burda eşyalı evde oturuyoruz yılbaşına doğru taşıcaz canım evimizi yeni işimiz sanırım şişlide olucak bizim sektör öyle napalım göçebe gibi iş nerdeyse oraya gidiyoruz
ya gelirim aslında bi kere kurtköyden bahçeşehire geleyim dedim anacım ondan in buna bin 3,5 saate anca geldim arabaylan gelsem kaybolurum diye korkuyom hele bi gün eşim yine şehir dışına gitti havalanına bıraktım onu ordan işe gelicem ben dönüş yerini kaçırmışım edirneye doğru gidiyom hahahaha baktım evler bitti ben nere geldim yaw dedim sonra ilk yoldan saptım buldum iş yerini :roflol::roflol::roflol: eşimde korktu aradım onu bak uçağa binmicem sen işe gitmeden diyo :roflol::roflol:

kıslar geçen ay yaşadığım kısacık hamileliğim vardı ya yine onun öncesinde olan belirtiler var:dance: daha çok erken ama kızmayın beklemek zor eşime söylesem kızıo bi size sölüyom ne yapim inş bu ay tutunur bebişim bana ayyyy inş

ayy hadi inşallah kaç günün kaldı regline

bak sana bi tarif verim yeşil çay ve papatya çayını (poşet çaylar)
ufak demliğe 2 sini bide 2 yuvarlak dilim limonu koyup kaynatıyom sonrada içine bal koyup içiyom .. Hem tadı güzel hemde ityi geliyor bana ... Nane limonu çok sevmiyom sende dene genzinin açıldını garkedersin

çok geçmiş olsun canım benim

canım ancak akşam yapabilirim onu...akşamada kocam fuara gitmek istiyor..cuma akşamı kapanıcakmış çünkü bu akşam gitmemeiz lazım yasinin vardiyası uymuyıor yarın neyse gece yaparım ancak artık canım...şimdi adaçayı var onu içiyorum inşallah bi faydasını görürüm ya

gıcıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü mınyaaaaakkkkkkkkkkkk

tupbebek0754uw.gif

ArkıdeŞler benı beklemeyın bu ay..malesef regl olucam ÇÜnkÜ her aykı belırtıler baŞ gÖserıyor yıne gÖbek delıĞımın etrafı bÖyle aĞrı gırıp Çıkıyor Çok hafıf..bunu 2-3 aydır yaŞıyorum ve hep adet oluıyorum..

ArkİdeŞler benİ beklemeyİn bu ay..malesef regl olucam ÇÜnkÜ her aykİ belİrtİler baŞ gÖserİyor yİne gÖbek delİĞİmİn etrafı bÖyle aĞrı gİrİp Çıkıyor Çok hafİf..bunu 2-3 aydır yaŞıyorum ve hep adet oluıyorum..

senin 7 eylül dü dimi ninikim hayırlısı olsun aylar bitmiyor maşallah sırayla yaşımızda genççç bir mucize olucak inanıyorum o yüzden son gün ekadar ben senide bekliycemmopuyorumnanaktan

canım ancak akşam yapabilirim onu...akşamada kocam fuara gitmek istiyor..cuma akşamı kapanıcakmış çünkü bu akşam gitmemeiz lazım yasinin vardiyası uymuyıor yarın neyse gece yaparım ancak artık canım...şimdi adaçayı var onu içiyorum inşallah bi faydasını görürüm ya

ya ninikkk ada çayı gebe kadının bebişini düşürmesi için başlıca etkenlerden biri bilmiyıonmuu içme ada çayıı

senin 7 eylül dü dimi ninikim hayırlısı olsun aylar bitmiyor maşallah sırayla yaşımızda genççç bir mucize olucak inanıyorum o yüzden son gün ekadar ben senide bekliycemmopuyorumnanaktan

canım öçok sağol hayatım...hoşgeldin bu arada naber iyimisin? Daha sık gel buraya ya arada gelme

Nana canım ya nasıpte varsa olucak ya aallhım nasıp etmeden sebepsız bır yaprak kıpırdamaz ..eĞer nasıbımde varsa olur allahtan gelen amenna..

çok da yeni sayılmayız aslında 9 ay oldu iş sebebi ile geldik canım eşimde bende inşaat sektöründeyiz hatta evimiz hala antalyada biz burda eşyalı evde oturuyoruz yılbaşına doğru taşıcaz canım evimizi yeni işimiz sanırım şişlide olucak bizim sektör öyle napalım göçebe gibi iş nerdeyse oraya gidiyoruz
ya gelirim aslında bi kere kurtköyden bahçeşehire geleyim dedim anacım ondan in buna bin 3,5 saate anca geldim arabaylan gelsem kaybolurum diye korkuyom hele bi gün eşim yine şehir dışına gitti havalanına bıraktım onu ordan işe gelicem ben dönüş yerini kaçırmışım edirneye doğru gidiyom hahahaha baktım evler bitti ben nere geldim yaw dedim sonra ilk yoldan saptım buldum iş yerini :roflol::roflol::roflol: eşimde korktu aradım onu bak uçağa binmicem sen işe gitmeden diyo :roflol::roflol:

ayy canım benimmmm yaa kıyamam göçebe kamyasım benimm yaa allah kolaylık versinn yaa
gel sen ben sana istanbulu gösteremmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
walla şaka bi yana gelmek istersen şişliden tek otobüsle kartaldasın şekercimmm ben seni karşılarım sonra saçını kestririr seni tek vasıta şişli otobüsüne paketlerim eşin alır seni kaybolman mümkün değilll araçlan gelmeeeee

Kızlar ya aslen nerelısınız yanı hangı Şehır doĞumlusunuz ve kÖkenınız nerelı sÖylesenıze

Back
X