Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bende hastalancaksam gelsin artık şu kırmızı ya tuvalete gidince kağıda yine kahverengi leke geldi bu ne yaa üffff mafoldumben sinir oldum olucaksa olsunda ben de delirmiyim

çiçem kıss bişi sorucam sen saçlarını nere kestiriyon kısa dimi saçların benimde kısa gibi işte istanbulda iyi kuaför bulamadım bi kere gittim kestirdim eşim kısa saç seviyo herif saçlarıma b.k gibi yaptı 1 ay sonra antalyaya gittim artık kendi kuaförüme düzelttirdim birde o kuaförü şikayet ettim şikayet var a :roflol: gitmesinler diye
neyse şeker nere senin kuaför

bende hastalancaksam gelsin artık şu kırmızı ya tuvalete gidince kağıda yine kahverengi leke geldi bu ne yaa üffff mafoldumben sinir oldum olucaksa olsunda ben de delirmiyim

cagırma kızım su kırmızıları gelme defol git de kov gitsin delikafadulden

:roflol::roflol: hahah adamı bence tımarhaneye yatırmak gerek anaa tahtası eksik herhalde
sorma tatlım yaaaa

Hayatım nanancım hastayım ya İnan hİÇ halİm yok ya....
ayy yavrum yaaaaaa canım benimmmm
sana suni tenefüs yapsam nasıl olur acep kaydirigubbakcemile3

tatlım ben kartalda bi kuaförüm var ona gidiyorum çokta memnumum 3 yıldır kıpkısa kullanıyorum valla yıka ve çık buralara yakınsan seni götürebilirim şekercim kaydirigubbakcemile

:) YAZIK BU ADAMIN AİLESİNE BENDE BURDA NELERLE karşılaşıyom şubde .. daha çok ailesine acıyom bu tip adamları mecburen çekiyorlar ...

hmm şeker bana uzak orası ben karşıdayım bahçeşehirde yakın olsa atlar gelirdim valla birde yeni yeni öğreniyorum işte eşimle geziyoruz sürekli öğrenmek için kaydirigubbakcemile3 tabelalar var allahtan yoksa yanardık ara sokaklara bile koymuşlar

nezle mi gripm ianlamadım işte karışk bişey galiba ya

bak sana bi tarif verim yeşil çay ve papatya çayını (poşet çaylar)
ufak demliğe 2 sini bide 2 yuvarlak dilim limonu koyup kaynatıyom sonrada içine bal koyup içiyom .. hem tadı güzel hemde ityi geliyor bana ... nane limonu çok sevmiyom sende dene genzinin açıldını garkedersin

çok geçmiş olsun canım benim

ay canım benim evet yaww bayağı uzak ama istersen gelebilirsin valla ben 5 yıl beşiktaşa gittim geldim kartaldannnnn ooof ooffffffffff
siz yenimi geldiniz istanbula

kıslar geçen ay yaşadığım kısacık hamileliğim vardı ya yine onun öncesinde olan belirtiler var:dance: daha çok erken ama kızmayın beklemek zor eşime söylesem kızıo bi size sölüyom ne yapim inş bu ay tutunur bebişim bana ayyyy inş

bi limona bi kaşık bal ve bi çay kaşığı tarçın az sıcak suylan karıştır bi dikişte iç manyak bi karışım zımba gibi yapıyor

bişeyide anlama nan ölürmüsün topiğin muhtarımısın sendelikafadulden

gıcıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…