bende hastalancaksam gelsin artık şu kırmızı ya tuvalete gidince kağıda yine kahverengi leke geldi bu ne yaa üffff mafoldumben sinir oldum olucaksa olsunda ben de delirmiyim
sorma tatlım yaaaa:roflol::roflol: hahah adamı bence tımarhaneye yatırmak gerek anaa tahtası eksik herhalde
ayy yavrum yaaaaaa canım benimmmmHayatım nanancım hastayım ya İnan hİÇ halİm yok ya....
tatlım ben kartalda bi kuaförüm var ona gidiyorum çokta memnumum 3 yıldır kıpkısa kullanıyorum valla yıka ve çık buralara yakınsan seni götürebilirim şekercim kaydirigubbakcemileçiçem kıss bişi sorucam sen saçlarını nere kestiriyon kısa dimi saçların benimde kısa gibi işte istanbulda iyi kuaför bulamadım bi kere gittim kestirdim eşim kısa saç seviyo herif saçlarıma b.k gibi yaptı 1 ay sonra antalyaya gittim artık kendi kuaförüme düzelttirdim birde o kuaförü şikayet ettim şikayet var a :roflol: gitmesinler diye
neyse şeker nere senin kuaför
hahahaa yaw öyleee gülüp geçiyomda sabah sinir oldum neyse geçti bitti gitti yazık üzülüncek bi durum zaten ya printerdan çıktı alıp binanın türlü yerlerine asmış yaaa valla orda olmasa tam metin ne yazmış bakıcamdaa orda kaydirigubbakcemile3 yoksa hepisini yazardım dahada çok gülerdinizz kaydirigubbakcemile3
olsun bitanem işallah önümüzdeki aya olurr.. hem hamiş kalsanda gidemezsin tamam mııı .....
Hayatım nanancım hastayım ya İnan hİÇ halİm yok ya....
:) YAZIK BU ADAMIN AİLESİNE BENDE BURDA NELERLE karşılaşıyom şubde .. daha çok ailesine acıyom bu tip adamları mecburen çekiyorlar ...
Hayatım nanancım hastayım ya İnan hİÇ halİm yok ya....
canım benim yaa senin neyin var kıyamam ben sanaaaa
inşallah canım :Saruboceq: nereye gidiyorsun canım ?
canım ben sana dedim dedin yaa hamiş kalırsam gidicem gelmiycem diye.. bende gidemessin dedimmmm .. işallah da önümüzdeki aya seninde bi mercimen olur
inşallah canım :saruboceq: Nereye gidiyorsun canım ?
Oy oy kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şenizşenizopuyorumnanaktan
sorma tatlım yaaaa
ayy yavrum yaaaaaa canım benimmmm
sana suni tenefüs yapsam nasıl olur acep kaydirigubbakcemile3
tatlım ben kartalda bi kuaförüm var ona gidiyorum çokta memnumum 3 yıldır kıpkısa kullanıyorum valla yıka ve çık buralara yakınsan seni götürebilirim şekercim kaydirigubbakcemile
kıyma bana kitty kıymaaaaaaaaa
Kİm nereye gİdİyor nan anlamadım...cosmo nerde bu arada dİlek te yok
nezle mi gripm ianlamadım işte karışk bişey galiba ya
hmm şeker bana uzak orası ben karşıdayım bahçeşehirde yakın olsa atlar gelirdim valla birde yeni yeni öğreniyorum işte eşimle geziyoruz sürekli öğrenmek için kaydirigubbakcemile3 tabelalar var allahtan yoksa yanardık ara sokaklara bile koymuşlar
bişeyide anlama nan ölürmüsün topiğin muhtarımısın sendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?