Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

mafoldumben ben hastalandım sanırım akşam 2 damla kahverengi leke gelmiş eve gidince gördüm sonra bi daha bişey gelmedi ağrım da yok hiç sabahta evden çıkarken geldi mafoldumben

kamyas günaydın canım benim naber? ya sendeki şişlik duruyormu bende kalmadı şişlik

mafoldumben ben hastalandım sanırım akşam 2 damla kahverengi leke gelmiş eve gidince gördüm sonra bi daha bişey gelmedi ağrım da yok hiç sabahta evden çıkarken geldi mafoldumben

canım henüz çok erken yaa...daha 5 gün var adete ?CADIARZU

canım normaldede adet öncesi lekelenme yaşıyor musun sen hayatım....ben yaşayorum 4-5 gün önceden gelir ama klomen kullanırken sanki lekelenmem olmamıştı adet öncesi öyle hatırlıyorum

kamyas günaydın canım benim naber? ya sendeki şişlik duruyormu bende kalmadı şişlik

bendeki şişlik gitti hastalanıyom ben zaten dün eve gidince görünce nasıl ağlamaya başladım tutamadım kendimi eşimde yok zaten yanımda şehir dışında ağlamaktan gözlerim ağrıdımafoldumbensenağlama

benimde 2 gun önce oldu canım agrı desen kasıklar ve yumurtalıklar sızım sızım sızlıyor orkidimi bile taktım :roflol::roflol: seninki yerlesme kanaması olabilir canım üzülme hemen :1hug:

canım henüz çok erken yaa...daha 5 gün var adete ?CADIARZU

ya ne bileyim işte hap kullanınca yumurtalarım erken çatlamış demekki hesaplayıncada bugün olmam gerek yumurtlamadan 14 gün sonra ben 5 eylül diye geçen aylara göre hesaplamıştım demekki hap erken getirdi

benimde 2 gun önce oldu canım agrı desen kasıklar ve yumurtalıklar sızım sızım sızlıyor orkidimi bile taktım :roflol::roflol: seninki yerlesme kanaması olabilir canım üzülme hemen :1hug:

bilmiyorum ya eğer bugün akşama kadar gelmesse yerleşme kanaması olabilir ama pek sanmıyorum senin nasıl oldu bi daha gelmedimi bişey

bilmiyorum ya eğer bugün akşama kadar gelmesse yerleşme kanaması olabilir ama pek sanmıyorum senin nasıl oldu bi daha gelmedimi bişey

yok canım gelmedi benimde senin gibi 1 kez geldi ve yok oldu :sm_confused: ama benim agrılarım var olacakmısım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…