Kızlar öyle özledimki sizleri
eşim gündüzleri evde raamzanda çalışmıyolar cemreden ve ondan fırsat bulup giremiyom bi türlü
Kitycan taşındın sanırım umarım hayır getirir yeni evin sizlere
Her zman duamdasın/duamdaısnız
tubiş doğurdun mu kız aklım sende bu araalar
Sarı civciv tebrikler hayırlı olsun çok sevindim adına allahım tamamına erdirsin
ninik ve çiçek gelin gari yeterrrrrrrrrrr
Bu araada hepinizin bayramı mübarek olsun
bende doğuramadıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
afyı sıyıracaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
arife gününden buyana 1 santim açıklıla dolaşıyorum bugün gittim dr hala 1 santim anam okadarda yürüyoommmmmmmmmmmmmmmmmmohaoldumsmile
Cosmocum sana msneye yazmıştım ama sen kızını kaçıncı haftada doğum yapmıştım ya 1 haftadır 1 santim açıklık var hala başka açıllmıyor 40 haftaya girdim neolacak benim halim sana suni sancımı verdiler
Selam kızlar bu gidişle önce ben doğuracağım :roflol:
Bu sabah eşimi yolcu ettim peşinden kalktım wc ye gittim neyse geldim koltuğa tam oturdum benden bişeyler akmaya başladı tutamıyorumda sonra eşimi aradım hemen suyum geldi geri dön diye adam köprüde mecbur karşıya gidip geri geldi.Apar topar hastaneye gittik nsteye girdim sancılar 40 larda çok değil, açılmaya baktılar hiç yok..Doktor usg ile baktı içerde idare edebilecek su varmış açılmada olmayınca geri eve yolladı git bidaha olursa gel dedi..Şimdi beklemedeyiz ama ne zaman gelir bilmem..
ayyyyyyyyyyyyyyyyy Nagişim tubişimmmm içim kıpır kıpır oldu heycan bastım
gittim doğum yaptıım güne valla
Kız tubiş ben hastaneye 1-2 cm açılmayla gittim ona bile dayanamıodum
Senin maşallah canın acımıyo durabiliyosun
Ama suni sancı çok moktan bişey inşallah gerek kalmaz ona yaaa
tüylerim ürperiyo suni sancı diyince
amanınnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?