• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar nasılsınız sohbet etdilmiş az da olsa burda

oyacım nasılsın bebek nasıl sağlığınız iyidir inşallah

hALA DOĞURAMAMIŞ OLARAKTAN GUNAYDINLAR DİYORUMMMMMM

sen dogurmadın ama biz burda dokuz doguracagız bu gidişle cosmosum delikafadulden hadi yaw cıksın yigenim artık opuyorumnanaktancemrem elma dersem cık armut dersem cıkma :roflol::roflol: elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :emir_bebek:

ablacım sen nasılsın iyisindir inşallah fazla girmiyorsun nete

tedaviye başladınmı sen yoksa hala inatmı ediyorsun gitmemek te

Hala doğuramadım valla ama nişanım gelmeye başladı sanırım leke leke kanamam var
Cemrem canım kızım şeker vericem sana hadi gel artık=)))

ablacım sen nasılsın iyisindir inşallah fazla girmiyorsun nete

tedaviye başladınmı sen yoksa hala inatmı ediyorsun gitmemek te

ben iyiyim nagişim siz nasılsınız bakalım iyimi yigenimmmm :1hug:opuyorumnanaktanara ara giriyorum nete ama sizleri görmüyorum doktor olayına gelince yok canım hala inatcıyım bu konuda delikafadulden

selam kızlaaaarrr.. nasılsınızz???
ben geldim dağıldınızmı yoksaaa
sen nasılsın bidenem artık görüsemez olduk sizde durumlar nasıl iyimi bebişimiz opuyorumnanaktan:1hug:

Hala doğuramadım valla ama nişanım gelmeye başladı sanırım leke leke kanamam var
Cemrem canım kızım şeker vericem sana hadi gel artık=)))

ozman bugun yarın gelir bebişimiz hayırlısıyla cosmosum Şenizopuyorumnanaktan allahım bir nefeste kurtarsın inşallahhh dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

niye inat ettiğini anlıyamadım abla ya git işte belkide büyük bir puroblem değildir
belkide benim gibi tüpler tıkalıdır rahim filmi çektiririsin açılma ihtimali var belki yumurtalıklardır nebileyim ama gir çok istiyoruz senide burda hamile görmek
kır artık inadını kendini değilse eşini düşün onu mahrum etme

selammm kızlarr nasılsınlzzzz ben halaakapunktura devam ediyorum 3-4 kilo kadarverebildim ama hic dikkat etmedim biraz daha ihtiyacım var vermeyeeeeeee
cosmocum cemreyi merakla hevesle bekliyoruz allahım yardımcın olsun hayırlısıyla elli ayaklı saglıklı analı babalı kucagınızaalmak nasip olsun
bu arada bütün bebişlerimizi merak ediyorum hadi kızlar iyi bakı bebişlerimize ve kendinizeeeee...........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar :1hug: cosmosumdan ses cıkmamıs sanırım geldi bizim minik yaramaz delikafadulden

niye inat ettiğini anlıyamadım abla ya git işte belkide büyük bir puroblem değildir
belkide benim gibi tüpler tıkalıdır rahim filmi çektiririsin açılma ihtimali var belki yumurtalıklardır nebileyim ama gir çok istiyoruz senide burda hamile görmek
kır artık inadını kendini değilse eşini düşün onu mahrum etme

bu durum inan benimde hiç hosuma gitmiyor nagişim ama elden birsey gelmiyor işte eyvahedigeldismile ama inşallah en kısa zmanda inadımı yenecem nagişim Şeniz bebişimize iyi bak bidenem :1hug:Şeniz

selammm kızlarr nasılsınlzzzz ben halaakapunktura devam ediyorum 3-4 kilo kadarverebildim ama hic dikkat etmedim biraz daha ihtiyacım var vermeyeeeeeee
cosmocum cemreyi merakla hevesle bekliyoruz allahım yardımcın olsun hayırlısıyla elli ayaklı saglıklı analı babalı kucagınızaalmak nasip olsun
bu arada bütün bebişlerimizi merak ediyorum hadi kızlar iyi bakı bebişlerimize ve kendinizeeeee...........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canım naber Şenizopuyorumnanaktan cok güzel kilo vermişssin bidenem inan giden kiloyla birlikte bebiş kendiliginden gelecek en kısa zamanda :1hug: ah bende biraz kilo verebilsem ne guzel olacak bayanssulusmile stresten ancak tıkınıyorum ne bulursam cokacimcoook

merhaba canım :1hug:

Cosmo doĞurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....................

Allahımmmmmmmmmm

hadiiiiiiiiiiiibeeeee gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aman allahım inanmıyorum allahım sağlık versin:teytey::teytey::teytey:

ssen nerden duydun nininkkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back