• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Aaa oyacıgım dogumu yapmş geçmiş olsun canm allh analı babalı büyütsün saglıgn sıhtn iyidr umrm habrsz brkma bızı özelden yazmşssın bnde sana yazdm cnm öpyrm

Evet nagişim düz duvara tırmanıyom korkudan ama korkunun ecelee faydası yok eni sonu çıkıcak cemre içerden
Alternatif yok, Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
selam canım nasılsın
son günlerin nasıl gidiyor tırsmalara devammı

inşallah canım allahım bir solukta kurtarsın
bende şuan korku yok korkutanları da dinlemiyorum maksatları belli
allah kimseyi o yolda eylendirmesin senşide bbeğine kavuştursun yarabbim inşallah
sen doğur bizede destek ol

Canımsın benm ya aminnnnnnnnn inş. bi ıkınırım kızım gelir opuyorumnanaktan
inşallah canım allahım bir solukta kurtarsın
bende şuan korku yok korkutanları da dinlemiyorum maksatları belli
allah kimseyi o yolda eylendirmesin senşide bbeğine kavuştursun yarabbim inşallah
sen doğur bizede destek ol

hayırlı cumalar bidenelerimmmmmmmmmmmmm :1hug:
cosmosum sana korkuyu yasaklamıstım son görüştügümüzde :olmaz: at o kötü dusunceleri beyninden bidenem cemrenazım gelecek kucagına bundan daha guzel mutluluk olurmu olumunekankayizsmile
yigenimin sonsuza dek o göbüşündemi kalmasını istiyon ala ala bırak cıksın teyzesinin bidenesi o güzel yüzünü görelim anası gibi boncuk boncuk bakan gözleriyle sarı sarı saçlarıyla tam bir sarı şeker gelecek teyzoşları yesin onu diye :emir_bebek::nazar:

Ya kızlar geçen sene bugunu biraz kurcalayım dedim topicleri okurken
Bide baktım geçen sene bugun düşük yapmışım
Benimle kalsaydı 1 yaşına gircekti demekki demeden geçemedim
Ama şimdi göbüşümde bi meleğim var her an aramıza katılmayı bekleyen
Allahım isteyen herkese öncelikli olarak sizlere versin inşallah bu meleklerden (amin)
O kadar çok istyorum ki sizlerinde hamiş olmasını kimse kızmasın ama özellikle Kityymin bi an evvel hamiş kalmasını çok istyom, (eğer korkudan aklıma gelrse :) )doğururken dua edicem hepinize
O an tüm dualar kabul olurmuş öle derler..
Hepinizi seviyom dualarınızı benden eksik etmeyin...

Yeniyom inşallah korkumu Kitycan ohaoldumsmile
Okadar korkunç bişi olsa herkez habire doğurmazdı heralde :CüvCüv:
En azından anam 5 tane doğurmuş dmeekki o kadarda kötü değil CADIARZU
hayırlı cumalar bidenelerimmmmmmmmmmmmm :1hug:
cosmosum sana korkuyu yasaklamıstım son görüştügümüzde :olmaz: at o kötü dusunceleri beyninden bidenem cemrenazım gelecek kucagına bundan daha guzel mutluluk olurmu olumunekankayizsmile
yigenimin sonsuza dek o göbüşündemi kalmasını istiyon ala ala bırak cıksın teyzesinin bidenesi o güzel yüzünü görelim anası gibi boncuk boncuk bakan gözleriyle sarı sarı saçlarıyla tam bir sarı şeker gelecek teyzoşları yesin onu diye :emir_bebek::nazar:

Ya kızlar geçen sene bugunu biraz kurcalayım dedim topicleri okurken
Bide baktım geçen sene bugun düşük yapmışım
Benimle kalsaydı 1 yaşına gircekti demekki demeden geçemedim
Ama şimdi göbüşümde bi meleğim var her an aramıza katılmayı bekleyen
Allahım isteyen herkese öncelikli olarak sizlere versin inşallah bu meleklerden (amin)
O kadar çok istyorum ki sizlerinde hamiş olmasını kimse kızmasın ama özellikle Kityymin bi an evvel hamiş kalmasını çok istyom, (eğer korkudan aklıma gelrse :) )doğururken dua edicem hepinize
O an tüm dualar kabul olurmuş öle derler..
Hepinizi seviyom dualarınızı benden eksik etmeyin...

allah razı olsun benim bidenemmmmmmmmmmm Şeniz bizde seni cok seviyoruz ŞenizŞenizŞenizŞeniz dualarım seninle allahım bir nefeste kutrasın göbüşündeki melegin kucagına saglıkla sıhatle gelsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
zman cabuk geciyor cosmosum kötü bir tecrubeden sonra guzel allahım seni daha fazla üzmeden cemermizi gönderdi sana cok az kaldı annecigine kavusmasına guclu ol bidenem :1hug:

Yeniyom inşallah korkumu Kitycan ohaoldumsmile
Okadar korkunç bişi olsa herkez habire doğurmazdı heralde :CüvCüv:
En azından anam 5 tane doğurmuş dmeekki o kadarda kötü değil CADIARZU

yen cosmosum dedigin gibi millet arka arkaya kac bebek dunyaya getiriyor o kadarda kötü olsa tekrar yapmaya cesaret edemezlerdi :1hug:

kızlar nasılsınız hic korkmayın ben nasıl dogum yaptım allah kolaylık versin hepinize 1kere de dogurasınız.

kimsecikler yoktur ama ben yinede bir şansımı deneyeyim sesimi duyan varmıııııı :))))))

fazzla bağırdın sanırım duydum geldim :)

hoşşş buldukkkk :)
eee misafir sayılırrmmm ne ikram edicennsırnaşık şeysırnaşık şey

offf hem deee nasılllll
çok hora gectı vallaaa
sıcaktan yanıordummmm :)

Back