• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hoşbuldum ninikcim nasılsın bebek nasıl üzüyormu seni

kaç kg aldın

NAGİŞİM NORMALDE ÜZMÜYOR AMA GECELERİ PEK UYUMUYORUM AYAKTAYIM 3 KERE FALAN WC OLAYI SAĞA DÖNÜYOUM YATAMIYORUM SOLA DÖNÜYORUM YATAMIYORUM O AÇIDAN RAHAT VERMİYOR BENİMKİ AMA AYAKTAYKEN Bİ SORUNUMUZ YOK YATIRMIYOR SADECEdelikafadulden...6 KİLO ALDIM CANIM

NAGİŞİM NORMALDE ÜZMÜYOR AMA GECELERİ PEK UYUMUYORUM AYAKTAYIM 3 KERE FALAN WC OLAYI SAĞA DÖNÜYOUM YATAMIYORUM SOLA DÖNÜYORUM YATAMIYORUM O AÇIDAN RAHAT VERMİYOR BENİMKİ AMA AYAKTAYKEN Bİ SORUNUMUZ YOK YATIRMIYOR SADECEdelikafadulden...6 KİLO ALDIM CANIM

evet ya o yatak işi ne olacak bilmiyorum ben şimdikten uyuyamıyorum rahatsız ediyor beni aynen vc olayı çok sinir bende 2kg aldım korkuyorum bundan sonra alırım diye dr bide fazla yüz üstü yatma yan yat dedi nasıl yatacağımı şaşırdım artık

ben mecburi kaçmış oldum kızlar pc kapanıp duruyor arızalı
geldim ama herkes kaçmış
sanırsam

hadi bende kaçar millet hazırlanıp çıkıcam.............eve gideyim artık çok çalıştım bugün.........öotüm hepinizi arda toplanalım böyle yine....ama daha uygun bi saatte ki görüşebilelim

ohoooo konuşmuşunuz konuşmuşunuz beni çağıran olmamış mafoldumben
küstüm sizeeee üüüüü

şaka bi yana nasılsınız kızlar?
böle toplaştıgınızda biri bana haber uçursun msn den :)

oyacığım doğum yapmış okudugum kadarıyla...
inşallah herşey yolundadır. görüyonuzmu aceleci veletleri?
bu ara 9. ayını bekleyen az zaten. ben pek şahit olmuyorum yani...

inşallah en kısa zamanda küvözdeki bebişini kucagına alırsın oyacım.
seni çok seviyorum canım arkadaşım...
haberlerini bekliyoruz...

kızlar hepinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan

slm kızlar kimsecikler yok boshayallersmile
oyacım tebrikler canım hic moralini bozma allahın izniyle birseycik olmaz bebişe erken dogdugu icin bir sure ayrı kalacaksın ama üzülme:teselli: en kısa zmanda guzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle ve minik meleginle :Saruboceq:

Back