Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ÖFFF SIKILDIM BEKLEMEKTEN YAA...DEĞıLSEMDE BELLı OLSUN........:1no2: BU BELıRSıZLıK CANIMI SIKIYOR

NE SABRI NAN SEN RAHATSIN RAHAT KIZIM SENıN RAHATLIĞIN ADAMI ÖLDÜRÜR BE AMAN NAZAR DEYMESıN ANAM ..BENıM KOCAMDA BÖYLE SENıN GıBı OLMAYI Bı BECERSEM HıÇ SORUN OLMICAK ARAMIZDA ZATEN

ninikim ortada bi belirsizlik yokki günün geçmedi bile daha
Hangi belirisizlikden bahsediyosun
Kuruntulu karı otur oturduğun yerde bozma asabiyemizi ;Şükufem benim

Ya varya dayanamayıp gİdİp alıcam Şİmdİ test ha

varmı belirtin yoksa?
bende yarın yapsammıki test diyorum 2 günüm kalıyor yarın benim yoksa götürüp test antalyada mı yapsam gününde yoksa direk gidip kandamı baktırayım üff karar veremedim ya doktor 3-4 eylül de yaptır sonucunu bana bildir dedi

NE SABRI NAN SEN RAHATSIN RAHAT KIZIM SENİN RAHATLIĞIN ADAMI ÖLDÜRÜR BE AMAN NAZAR DEYMESİN ANAM ..BENİM KOCAMDA BÖYLE SENİN GİBİ OLMAYI Bİ BECERSEM HİÇ SORUN OLMICAK ARAMIZDA ZATEN

ya sende çok acelecisin ne yani varsa içindedir kaçcak hali yok ya dursun biraz nasılsa anlıycan ama senin bebekde senin gibidir kesin varsa hemen belli eder kendini :roflol:gamyoncuiremsu

evet ninik hanım azıcık daha sabırlı olmamız lazım bak ne güzel oyalancak yerimizde konuşuyoruz dertleşiyoruz daha ne ya çatladın mı kıs

ayyyyy tebrık ederım tatlım yaaa cok sevındımmm ınan allahım tamamına erdırsın canım kac haftalık bebısın

kızlar bukadar kişiyiz ama hep sabit kişiler konuşiii
balkondakileeerrrr içeri gelin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…