Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

belırtın varmıydı canım agrıların fılan

yumurtlama dönemimde çok sıcak basıyodu ağrı vardı hafif ama ilişkiden sonra ağrılar arttı birden o gece zor uyudum yani,sonra adet günü yaklaştı ama adet belirtisi yoktu hiç olmayacağımı anladım yani karnımda tuhaf ağrılar vardı hala var ama adet ağrısı gibi değil,göğüslerim büyüdü biraz ama ağrı sızı yok,akıntı yok , idrar rengi kokusu değişti ,karbonat kabardı,arada rahmime doğru inen sancılar var böyle

nen okadar kişisiniz susuyonuz...
canikom 38
cosmoooooooooooooooo
dbsssssssssssssss
kamyaaaaaaaaaaaaaasss
kittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
muruvveeeeeeeeeeeeeettt
tubatubatubatubatubatubatubatubatubatubaaaaaaaaa

Hadİ ben kaÇıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nereye kız?
daa sennen iftar accez cokacimcoook :roflol:

ÇıÇekÇık,kamyas,dılek,forever....ısımlerını saymıŞ olduĞum muhterem arkadaŞlarım dıŞında bundan sonra hıÇbırınıze puan vermıyorum kızlar bılgılerınıze.....................

bel ağrısı çok hafif, bağırınca zorlanınca karnıma ağrı giriyo, dün gece yatakta dönerken ağrı girdi mesela sağ tarafıma giriyo hep,şimdi baktım bütün damarlarım gözüküyo, yalnız belirtiler adet günü geçince çoğalıyo bilginize

yhaaa ben veremiyorum dedim amaa??? senağlama
banada vir. du ben on yüz bin kişiye puan verip gelim sonnada sana verim bideneeemmm.
üzülme sen :mymeka:

neden vermiyon ?
ama ben sana puan veremiyomki uğraşıyom olmuyo

aklıma geldikçe yazıyorum ağızda metal tadı vardı ,çikolata çok yerim canım istemiyo hiç,daha çok hamur işi et falan istiyo,kısaca ben idrardan anladım hamile olduğumu idrarınızı yumurtlama gününden itibaren takip edin bence

gullanıcı panelinge bidaa bak istersen güccük hanım :umursamaz:

kızlar bu puan nerden verılıyor lutfen soylermısınız ya ben bılmıyorumda

HEMEN ANLATAYIM BAK ŞİMDİ CANIM BNEİM PROFİLİMİN ORAYA GEL SAĞ ÜSTTE TERAZİ İŞARETİ VAR ORAYA BİR KERE TIKLA VE BEKLE ÇIKAN PENCEREYE ONAYLA DE OKADARRRRRRRRRRRR HADİ Bİ BNDE DENE BAKİMMMMMMMMM:roflol: :roflol: AYYY İĞRENÇLEŞTİM BEN GİTGİDE BEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…