• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

selam kızlar göbüşleriniz epey buyumus masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh benim bidenelerime :nazar:

kityaaaaaaaaaa nerelerdesin sen yaaaaaaaaaaa
merak ettim napıyorsun neden girmiyorsun artık
özlettin kendini yapma böyle ya gel

Selam mıllet nbrsınız.........................................................

Özledım ya hadı toplanında gelın

slm kızlar opuyorumnanaktan
nagişim bende özledim bidenem internetim yoktu ondan bir suredir aranızda yoktum simdide yatılı misafirim var ondan giremiyorum dogumlar yaklasıyor kızlar :nazar:inşallah teker teker bebişlerle resimlerinizi görmeyide nasip eder guzel allahım bizlere :Saruboceq:
bebelerimize iyi bakın anneleri öpuyorum hepinizi Şeniz

inşallah ablacım allah hayırlısıyla nasip eder inşallah

allahım inşaaaaaaalllllllllllllaahhhhhhhh sana da nasip eder en kısa zamanda içten istiyorum inan buna

aaaaa hayırlı olsun oyacım alah analı babalı büyütsün inşalah nasılsın iyimisin şimdi bebek nasıl yaptın normalmi ay hecan yaptım arka arkaya soru sorular :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Oya canım doğum yapmışsın gözünaydın.oğlunuda en yakın zamanda kucağına alırsın inşallah annesi korkma onlar çok güçlüler kendini çok üzersen sütün gelmez belki söylemesi kolay ama Allah yardımcın olsun canım..

canım hiç üzülme dualarımız seninle allah yardımcın olsun....eminim herşey yolunda girecek annesi sen sağlam dur ki bebeişte senden destek alsın tamam mı?dualarımız seninle:Saruboceq:

Selam kızlar nbr bakalım.........
Öffffff canım Çok sıkılıyo ya
acayıp
sıcak ve bunaltıcı bı hava hakım burda ya

Şu ŞıŞko
derya gelsede
bı uĞraŞsam yaaaaaaa gezıyor nerelrde kımbılır?aÇık gÖrÜnÜyor ama

Back