• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ewt canım ya öyle dün ablamdaydım bugün annaemde geçinip gidiyoruz
sen nasılsın bebiş nasıl

ewt canım ya öyle dün ablamdaydım bugün annaemde geçinip gidiyoruz
sen nasılsın bebiş nasıl

delikafaduldenSENDEMİ ANNELERE GİDİCEN ALLAHIMMMMMMMMMMMM :roflol:
DERYAYA YAZMIŞTIM ONU AMA BAK HER KESİME HİTAB EDYRUM GÖRÜNÜYORMSUUN?delikafadulden BEBEİŞ İYİ TEYZESİ BÜYÜYOR ALLAHIN İZNİYLE İŞTE SALI GÜNÜ KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR :Saruboceq:

Allah ızın verırse hazıranın ılk haftası yada ıkıncı haftası ızne Çıkıcam erken ayrılcam bıraz ızne evde geÇrımek ıstıyorum sıcakları bakalım gÜn sayıyorum o yÜzden

Kızım kıskanma tamammı sen git yoksa eve almıyormu annen Çok üzgünüm çoook

BEN GİDEBİLİRİM YADA GİTMEYEBİLRİM TAMAMMI BURDA MEVZU SENİN GİDİYOR OLMAN BU NE RAHATLIK YA BU NE VURDUM DUYMAZLIK YA BU NE BENCİLLLİ K YAAAAA SENCİL OLBİRAZ SENCİLLLLLLLLLLLLLLLL........:icecream::tomato:

ayyyyyyy elektirik kesildi ya ama neyseki geldi
bende hemen üstüme almışım ama o sırada derya yoktu alltta adı yazmıyodu neyseki isabet olmuş

Ya oyayla gÖrÜŞenınız yokmu Özelden falan kızlar bebeĞın durumu nasıl kendı durumu Çok merak ettım kızı ya

BEN GİDEBİLİRİM YADA GİTMEYEBİLRİM TAMAMMI BURDA MEVZU SENİN GİDİYOR OLMAN BU NE RAHATLIK YA BU NE VURDUM DUYMAZLIK YA BU NE BENCİLLLİ K YAAAAA SENCİL OLBİRAZ SENCİLLLLLLLLLLLLLLLL........:icecream::tomato:

Kızım 1 hafta oldu gitmeyeli annem diyor evine alıştın iyice gelmiyorsun :roflol::roflol: hep orda kalsam mutlu olucak sanırım şakkıdı

Back