Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canımmmopuyorumnanaktan iyiym oyacım sen den ne haber
ayyy canım inşallah yine bu aralar dibe vurdum kendimi olmuyo diyeee:bbo:ben de iyi olmaya calışıyorum canım.oglumda cok iyi.darısı sana canım.en son gittiyimizde dr 1600gr olmuştu oglum.şimdi nasıl bilmiyorum 29 kontrolum var.cok şişdim ama şikayetlerımde başladı bu aralar.kaburkam batıyomuş gibi oluyo nefes almakta zorlanıyorum.böyle işte canım
ayyy canım inşallah yine bu aralar dibe vurdum kendimi olmuyo diyeee:bbo:
herhalde hamilelikte olabilcek şikayetlerdir bilmiyorum ama allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:
canlarım yaaa ben akupunktura başaldımm zayıflama adına bakaılım nolcek tahminen 8 hafta sürcek geçenlerde 81 ohaoldumsmilekiloyu bi gördüm tartıda uçtummm ne oldum ben böle diyee drlar zayıfla derken ben inadına şişiyorum ama tamamen hoormonalmiş akucuda öle dedi biraz dikkat ettim şimdi 78 im sabah tartılmıştım da olcek herhalde zayıflıycam galibaaaaaaa:sm_cool:
günaydın canım sana ve herkese hayırlı cumalar olsun inşallahGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım tüm isteyenlerin göbüşüne bi melek koysun inş. bugun =)))))
kızzzzzz ninoşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol: o ben olmayayım sakın ne nevyası allahın izniyle onun zaten oglu olucakkkkkkkkkkHayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Nevyas canım İnŞallah bİŞeye grek klamadn meleĞİİn sana gelİcek hİÇ merak etme...
kızzzzzz ninoşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol: o ben olmayayım sakın ne nevyası allahın izniyle onun zaten oglu olucakkkkkkkkkk
olsun ama ben anladım o benim bana dedin yaniii diilmi canım inşallah bütün bekleyenlerin ki en kısa zamanda gelicekkk