• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

merhaba canımmmopuyorumnanaktan iyiym oyacım sen den ne haber

ben de iyi olmaya calışıyorum canım.oglumda cok iyi.darısı sana canım.en son gittiyimizde dr 1600gr olmuştu oglum.şimdi nasıl bilmiyorum 29 kontrolum var.cok şişdim ama şikayetlerımde başladı bu aralar.kaburkam batıyomuş gibi oluyo nefes almakta zorlanıyorum.böyle işte canım

ben de iyi olmaya calışıyorum canım.oglumda cok iyi.darısı sana canım.en son gittiyimizde dr 1600gr olmuştu oglum.şimdi nasıl bilmiyorum 29 kontrolum var.cok şişdim ama şikayetlerımde başladı bu aralar.kaburkam batıyomuş gibi oluyo nefes almakta zorlanıyorum.böyle işte canım
ayyy canım inşallah yine bu aralar dibe vurdum kendimi olmuyo diyeee:bbo:
herhalde hamilelikte olabilcek şikayetlerdir bilmiyorum ama allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:

ayyy canım inşallah yine bu aralar dibe vurdum kendimi olmuyo diyeee:bbo:
herhalde hamilelikte olabilcek şikayetlerdir bilmiyorum ama allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:

canım benim her şeyde bi hayır vardır.inşallah zamanında gelir.tşk ederiz teyzesi.opuyorumnanaktan

canlarım yaaa ben akupunktura başaldımm zayıflama adına bakaılım nolcek tahminen 8 hafta sürcek geçenlerde 81 ohaoldumsmilekiloyu bi gördüm tartıda uçtummm ne oldum ben böle diyee drlar zayıfla derken ben inadına şişiyorum ama tamamen hoormonalmiş akucuda öle dedi biraz dikkat ettim şimdi 78 im sabah tartılmıştım da olcek herhalde zayıflıycam galibaaaaaaa:sm_cool:

SÜPER BİR KARAR ALMIŞSIN BENCE VALLA...ÖNCESİNDE KİLO VERMEK İYİ KUZU BİDE Bİ UĞRAŞ OLUCAK BAK SANA NE GÜZEL...VERİRİSİN TABİKİ
NEDNE VERMEYESİN AYRICA YETERKİ İSTE...HORMONLARDANDIR YANLIZ DOĞRU BAK AMA SEN YİNEDE YEMENE İÇMENE DİKKA TE KUZU YETERolumunekankayizsmile

Nagiş maşallah canım büyütmüşsün bebişi :)

Livaza canım en iyisini yapmışsın akapunkturla çok güzel kilo veriliyor bende bi ara gittim çok da güzel veriyordum ama eşim biz yemediğimiz için veriyoruz akapunkturdan değil deyince bıraktık ve verdiklerimizide geri aldık :)) ama akapunkturdaymış iş inş sonuna kadar götürürsün ve meleğine kavuşursun..

Ninik maşallah küçümenime benim..

Oya canım sanırım bebekler büyüdükçe bizim şikayetler artacak ama geçici bir dönem canım Allah bebeklerimşze sağlık versin..

Son düzenleme:
Bizde bugün doktordaydık çok şükür bebeğim iyi cinsiyeti kesinleşti topiğimize bir prens daha geliyor inşallah darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına..

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım tüm isteyenlerin göbüşüne bi melek koysun inş. bugun =)))))

sag olun canlarımmmmmm oyacım ninikcim nevyascım ilginize teşekkürle
rabbim o karnınızda ki melekleri evinize geldigi andan itibaren mutluluk bereket huzur saglık inanç kaynagı yapsın inşallah( bütün hamişlerimizin)
sonrada bizim göbüşler doluncada bizimkiler öle olsun

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım tüm isteyenlerin göbüşüne bi melek koysun inş. bugun =)))))
günaydın canım sana ve herkese hayırlı cumalar olsun inşallah
aminnnnnnnnn canım inşallah :Saruboceq:sırnaşık şey

Hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Nevyas canım ınŞallah bıŞeye grek klamadn meleĞıın sana gelıcek hıÇ merak etme...

Hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Nevyas canım İnŞallah bİŞeye grek klamadn meleĞİİn sana gelİcek hİÇ merak etme...
kızzzzzz ninoşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol: o ben olmayayım sakın ne nevyası allahın izniyle onun zaten oglu olucakkkkkkkkkk
olsun ama ben anladım o benim bana dedin yaniii diilmi canım inşallah bütün bekleyenlerin ki en kısa zamanda gelicekkk

kızzzzzz ninoşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol: o ben olmayayım sakın ne nevyası allahın izniyle onun zaten oglu olucakkkkkkkkkk
olsun ama ben anladım o benim bana dedin yaniii diilmi canım inşallah bütün bekleyenlerin ki en kısa zamanda gelicekkk

ÇOK SALAĞIM BEN YAAAA...ohaoldumsmile

EVET HAYATIM ALLAHTAN SEN AKILLI BİRİSİN Kİ ANALAMIŞSIN KİMDEN BAHSETTİĞİMİ :roflol: :roflol:olumunekankayizsmile

Back