kızlarrrrrrrr kızım olucakk
CANIM TEBRİKLERR................:lepi:
HADİ HAYIRLISI OĞLUŞUMA HEPSİNİ ALICAM BEN KIZ DOĞURUN KIZ HEREM KURCAM NBEN OĞLUMA:sm_cool: :sm_cool:delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrr kızım olucakk
iyiyim canım asıl sen nasılsın?evet öyle oldu ne zamandır deng gelmedi konuşamadık.sende ne haberler var?kendine ve ogluna dikkat et canım.opuyorumnanaktanSAĞOL OYACIM...NBR NASILSIN BAKALIM..GÖRÜŞEMİYORUZ UZUN ZAMANDIRopuyorumnanaktan
amin canım.inşallah seninde yüzün güler en kısa zamanda biatanemsag olun canlarımmmmmm oyacım ninikcim nevyascım ilginize teşekkürle
rabbim o karnınızda ki melekleri evinize geldigi andan itibaren mutluluk bereket huzur saglık inanç kaynagı yapsın inşallah( bütün hamişlerimizin)
sonrada bizim göbüşler doluncada bizimkiler öle olsun
Nagiş maşallah canım büyütmüşsün bebişi :)
Livaza canım en iyisini yapmışsın akapunkturla çok güzel kilo veriliyor bende bi ara gittim çok da güzel veriyordum ama eşim biz yemediğimiz için veriyoruz akapunkturdan değil deyince bıraktık ve verdiklerimizide geri aldık :)) ama akapunkturdaymış iş inş sonuna kadar götürürsün ve meleğine kavuşursun..
Ninik maşallah küçümenime benim..
Oya canım sanırım bebekler büyüdükçe bizim şikayetler artacak ama geçici bir dönem canım Allah bebeklerimşze sağlık versin..
sAĞOL NAGİŞİMMMMMM AMİNNNNNNNN
BU HAFTA SON HAFTAM AYRILIYOM ARTIK
sAĞOL NAGİŞİMMMMMM AMİNNNNNNNN
BU HAFTA SON HAFTAM AYRILIYOM ARTIK
oyacım bende artık dün büyük resim koymasını öğrendim
bak goguldan hızlı resim yükle .com gir orda gözat var resimlerinden seç gözatın altında yükle var resimin üzerine tıkladıktan sonra yükleye tıkla bekle sonra linkler gelecek altalta en altaki linke mosun sağıyla tıkla ama tıklamadan nereye resim yükleyeceksen o forma gel mesaj yazdığım yerden kopyalayacaksın linke tıklayınya oraya kopyala çıkacak sonra forma gel mesaj yerine yapıştır de bukadar
kızlar selaaaaaaaaammmm...
nasılsınız bakalım??
cosmocum bitmiş yaw senin hamilelik :)
rabbim kolay doğum versin inşallah...
bende yarıladım sayılır... artık 19 + 3 olduk.
oğluşum patır patır tekmeliyor :)
hadi allah kolay doğum nasip etsin birazda yat dinlen artık şööööyle kendine gel sonra burahatlığı bulamıyacağız nasipse
Valla şaka maka bitirdik kuzu artık her an doğum yapma haftalarına girdik
Allahım yinede tam vaktinde kısmet etsn doğumu hepimize
Senin oğluşa da maşallah 40 bin kezzzz