gozun aydın canım oglunmu olucakmış?kacıncı haftasındasın?pipisini gördümü dr:jeyyar:
Sağol canım ya 15 haftamız doldu valla bacak arasında bi top gösteriyorlar ama bilmiyorum daha cuma :%90 kız demişti doktorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gozun aydın canım oglunmu olucakmış?kacıncı haftasındasın?pipisini gördümü dr:jeyyar:
Cosmommm kızını alırım artık :roflol:
Ses etme nnik duymasın
Kızımın peşinde şimdiden
Sağol canım ya 15 haftamız doldu valla bacak arasında bi top gösteriyorlar ama bilmiyorum daha cuma :%90 kız demişti doktorum..
Oyaa bizde iyiyiz sağol
Tetanoz aşısı için epey zor diyolardı geçmiş olsun
Ben olmadım valla
Kızım ona verip kızın başınımı yakıcan öyle kayanana çekilirmi sempatiksalakcinni
2kere yapılması lazımmış dediler saglık ocagında ben birini oldum 2cisine gerek yok dedi dr um.ama gercekten cok acıyo kızlar 2gundur kolumu bıle kaldıramıyorum.cosmocum tubişden murodan haber varmı hic?
Vay anasını ya 2 dk kayboluyorum ortadan hemen çekiştiremeye başlanıyor:1shok:.....
Kız derya..bana bak seni yolarım...gelinime göz dekersin ha ayıp ayıp ..alsanaalsanasmile ayrıca biliyorsun ki
ben en başında sana oğlan demiştim.yerimseniben ..sana bi güzellik yapıp her hazırlığını yaptıktan sonra kız diye odaklanırsam görürsün.aklinialirimsmile aklinialirimsmile ..yaniii benim dediğim çıka r görüldüğü gibi:1rolleyes: :roflol: :roflol:
sanada hayırlı cumalar tatlım aminnnnnnnnnnn inşallah hepimizinkini kabul etsinHayırlı Cumalar millet
Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah