• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Off ya bugÜn oĞluŞumu gÖrmeye gıdıyorum kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam
ben hep kızardan Çocuk olduktan sonra eŞlerın ılk etaapta Çocuklarını sevmelerıne falan ama heralde herkeste bu bÖyle oluyor her ıkı taraf ıÇın daha Şımdıden onun heyecanı bambaŞka
doĞumca dÜŞÜnemıyrum allahım olmayanlarada nasıp etsın ınŞallah Çok baŞka bı dyguymuŞ gerÇekten allahım onlarada yaŞatsın

Off ya bugÜn oĞluŞumu gÖrmeye gİdİyorum kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam
ben hep kızardan Çocuk olduktan sonra eŞlerİn İlk etaapta Çocuklarını sevmelerİne falan ama heralde herkeste bu bÖyle oluyor her İkİ taraf İÇİn daha Şİmdİden onun heyecanı bambaŞka
doĞumca dÜŞÜnemİyrum allahım olmayanlarada nasİp etsİn İnŞallah Çok baŞka bİ dyguymuŞ gerÇekten allahım onlarada yaŞatsın

ay senin oğln mu olacak bilmiyordum canım

allah kucağına almak nasip etsin

ben geldiğimdede kimse olmuyor burda :çok üzgünüm:

Nagişim iyiyiz hamdolsun benm gerzek görümcem buralardaydı 1 aydır
Epey bi kasıldım gerildim sinirlendim şükürki Allaha çektirip gitti bugun
Seninde göbüşün öle olucak kuzum merak etme sen
Bende arada HAziran anneleri topiğine giriyom ama tad tuz yok
Burası gibi olmuyo hiçbi topic
Özledim sizleri çok
ninik
cosmo kızlar sizler nasılsınız

cosmo göbeğin çok şirin inşallah benimkide büyür bende görürüm
kızlar sizi çok özledim ya bayadır görüşmüyoruz valla kırgır günleri özledim

bizim eylül aneneleri topingi var giresim bile gelmiyor herkes dunuk artık netten soğudum oyüzden sizler gibi değiller onlar hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlaaarrrr uzun zamandan soona geldimm :) nassınız bakalım?
ben şükür iyiyim. tıngır mıngır gidioz işte.
2 buçuk hafta sonra dr a gidicem. ense kalınlıgı ve zeka testi için. acep gösterirmi cinsiyetini :kedi:
13 haftalık olucak o zaman...
düşük önleyici hapı bıraktım.ama halen istirahate devam ediyorum. hepinizi öpüyorum kızlarrrr...

TUBİŞİM HADİ HAYIRLISI CANIM YA
AZ KALDI KUZU BAK BİR KA HAFTA DAHA GEÇSİNDE
3 AYDAN SONRA
BİLİYORSUN TEHLİKE O KADAR KALMIYOR 13 HAFTALIKKEN GENELDE
DOKTORLAR
SÖYLEMEZ
GÖSRESELERDE TATLIM
BEN 12 HAFTALIK ÖĞRENMİŞTİM AMA YANİ ÇOK SIKIŞTIRDIM ADAMI
OLMADI SENDE SIKIŞTIR
HAHAHA :lepi:

Ben de 14 de öğrenmştm kuzu İnş. Tubişin Dr da söler. Merakda olunca fena oluyo çünkü
TUBİŞİM HADİ HAYIRLISI CANIM YA
AZ KALDI KUZU BAK BİR KA HAFTA DAHA GEÇSİNDE
3 AYDAN SONRA
BİLİYORSUN TEHLİKE O KADAR KALMIYOR 13 HAFTALIKKEN GENELDE
DOKTORLAR
SÖYLEMEZ
GÖSRESELERDE TATLIM
BEN 12 HAFTALIK ÖĞRENMİŞTİM AMA YANİ ÇOK SIKIŞTIRDIM ADAMI
OLMADI SENDE SIKIŞTIR
HAHAHA :lepi:

Amın ıŞŞallah
ya bende Şu yasal hakları araŞtırıyorum
burdan defolup
gıdıcem ya 15 gÜn zornlu
ÇlaıŞma sÜresı var onu nasıl halledıcez be

Selam kızlar nasılsınız bakem :) ben idare eder işte lekelenmeler hala sürüyor..Mide bulantım falan yok göğüslerim çok fena sızlıyor bide aşırı uyku hali günü uyuyarak geçiriyorum uyanıkkende sersem gibiyim elim kolum tutmuyor boş boş ya tv ye yada nete bakıyorum..

Tubişim doktorun söyler bence kesin demesede yorum yapabilir..Hem sen niye listeni güncellemiyorsun bakayım beni listenin üst katına almadın çocuk doğacak nerdeyse :mymeka:

Niniğim işten mi ayrılıyorsun canım hayrlısı olsun evet yasal süren var işten ayrılacağını 15 gün önceden bildirmen gerekiyor ama belkide patronun çalıştırmak istemez 15 gün daha nasılsa çıkacak diye biraz ona kalıyor yani..

Slm ksılr geÇmŞ olsun new sen yat dınlen anacm kıprdma bı yere hepmzden gectı olyr bÖle leklnmlr ılÇlrnı akstma dr verdyse geÇmŞ olsn anam tubŞım bı baakcan zamn ne cabuk geÇmŞ dıceksın merk etme benkını de12 aylkken tahmnde blnmŞtu dr erkk oldgu ıcınde bellı etmŞtı kendını hemncecık kıslr brs daha gec bellı edyr gÖstrmyr fıln

sENİN UYDURMAN Bİ KERE BUNLAR
KIZLAR BELLİ ETMEZMİŞDE NEYMİŞ DE
LAF SALATASI YAPMA BAK ALIRIM SENİ ŞİŞKO GÖBÜŞÜMÜN ALTINA HE
Slm ksılr geÇmŞ olsun new sen yat dınlen anacm kıprdma bı yere hepmzden gectı olyr bÖle leklnmlr İlÇlrnı akstma dr verdyse geÇmŞ olsn anam tubŞİm bı baakcan zamn ne cabuk geÇmŞ dıceksın merk etme benkını de12 aylkken tahmnde blnmŞtu dr erkk oldgu ıcınde bellİ etmŞtı kendını hemncecık kıslr brs daha gec bellı edyr gÖstrmyr fıln

günaydın kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum topiğe
allahıma şükürler olsun bende hamileyimmm:emir_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum topiğe
allahıma şükürler olsun bende hamileyimmm:emir_bebek:
:nazar:hihoyyyt aaaa canım opuyorumnanaktan tebrik ederim gözünüz aydın hayırlı olsun allahım sag salim kucagınıza almayı nasip etsin a.s.:enbuyukkk:
en kısa zamanda da bizede yaşatsın inşallah:Saruboceq:

Back