aaaa kitycim naber yaaa nasılsın canımopuyorumnanaktanslm kızlar opuyorumnanaktan
bende aldım forumu karşıma kimse yok kendi kendime yazıp duruyodumzemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa kitycim naber yaaa nasılsın canımopuyorumnanaktanslm kızlar opuyorumnanaktan
aaaa kitycim naber yaaa nasılsın canımopuyorumnanaktan
bende aldım forumu karşıma kimse yok kendi kendime yazıp duruyodumzemuszemus
haaa bide o gün orda bişi daha ögrendim tabiki varsayım mıdır bilinmez erkekdeki istenmeyen tüy sakal bıyık veya bacak gögüs bölgesindeki kıllar hücrelerini gösterirmiş tüysüz köselerin spermi olmazmış yani canlı hücreleri olmazmış orda vardı öle bi hasta çift ameliyat olmuş ama çok düşük bi ihtimal tüp bebek deniyceklermiş o kadar çok ki çocugu olmayan adamlar 35 in üstündeydi hep ben arkan 2 -3 hasta vardı allahım herkase hayırlısını versin hamişlerimizde sag salim hayırlısıyla ameyle babayla kucaklarına alsın inşallah
yani tabir-icaizse namıdeger bekar arkadaşlarımıza ayıları tavsiye edelim :roflol:ozaman burdan su sonucumu cıkarıyoruz canım erkegin kıllısımı makbulmusss:roflol:delikafadulden:roflol::roflol:
yani tabir-icaizse namıdeger bekar arkadaşlarımıza ayıları tavsiye edelim :roflol:
niye olmuyo coçugunuz diyene herkesin istenmeyen tüyü var bizimse yok o yüzden olmuyolaelaelaelaelaedelikafaduldendusunsene kocam tuysuz ondan hamile kalamıyorum allahım ya daha neler neler duyacagız :roflol::roflol:
peki bi sorun varmı neden olmuyomuş evet ya tubiş hamiş olunca yattı bizim listede onla beraber yattıbende hersey aynı canım hala bebek falan yok tutturamadık gitti :roflol: kac kişi kaldık hamile kalmayan eskiden bir listemiz vardı sanırım artık yok
peki bi sorun varmı neden olmuyomuş evet ya tubiş hamiş olunca yattı bizim listede onla beraber yattı
canım mahsuru yoksa yaşın kaç kisorun vardırda doktora gitmedigim icin bilmiyorum canım :sm_confused: bence olmama sebeplerinden 3 tanesi
1. ve en önemlisi yaş
2. kilo aldım cok ondan
3. tiroitim var
aslında liste uzadıkca uzar delikafadulden
canım mahsuru yoksa yaşın kaç ki
kuzu bide madem tiroidin var ve bu kesinlikle bi engel hormonlarla ilgilii oldugundan neden tedavi olmuyosun saglık bebişden önce kendin için kilona gelince çevremde tiroid hastası var ondan biliyorum ama o da çeşit çeşit oluyo önce hızlı bi kilo alıp sonrada kendiliginden veriyolar veriyolar
yaşın geçmiş degilki dayımızın hanımı var 39 yaşında şimdi 3 aylık hamile sende bırakma peşini allahım hakkında hayırlısını versinben 40 yasındayım canım tiroit icinde en son doktora gittigimde kucuk kucuk nodullerin var demişti bende yıllardır ameliyat olmamak icin kacıyorum demiştim oda kac kacabildigin kadar iyi yapıyorsun dedi delikafadulden
geldim inle cinle top oynadım gittim aksam nagişim :roflol:delikafadulden sen nasılsın bebiş nasıl bakalım:1hug
puyorumnanaktan
selam kıslkar slm nagişim