• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

7903.jpg

Kızlar bu göbüş Cosmonun göbüşüdür

slm kızlar varmı kimsecikler bakim buracıkta opuyorumnanaktan

cosmosum sevsinler senin o göbüşünü ve icindeki minik kızı :nazar::1hug:opuyorumnanaktanŞeniz

deryacım kalp atıslarını duymussun bebişin cok sevindim bidenem :nazar::1hug:ŞenizŞeniz

slm kızlar özledim sizi nbrsiniz bakim ben büyüdüm bayağı kızım da çok hareketli son gittiğimizde 1020grdı herşey yolunda yani sizlerde iyisiniz inş nevyas tebrik ederim canım hayırlısı olsun inş çok sevindim başka da var mı benim duymadığım hadi kimse yok zaten öpüyorum hepinizi byeeeeeee

merhaba tugbacım Şenizopuyorumnanaktan iyi olmanıza sevindim :nazar::1hug:opuyorumnanaktan kendinede bebişede cok iyi bak :1hug: öpuyorum ikinizide Şenizopuyorumnanaktan

mücüm ve ninikim neymiş o gizli olan sey merakettim yaw ayrıca iki kişinin bildigi sır olamaz haberiniz olsun bende ögrenmek istiyorum aklinialirimsmile

kızlar burda neden kimse yok bak ablam gelmiş kırk yılda bir kimse yok çok ayıp kendi kendine takılmış burda gitmiş aaa:oklava::oklava:

yaaaa ninik cosmoooobilmiyorumkismile bende ögrencem ya aranuzdaki şeyiii noluyooo az kaçtım burdan hemen gruplandınızmı beeee bende varıııııııııııııııııııııım mmmmmmmmmmmmmmmalsanaalsanasmile

nevyascımopuyorumnanaktan inşallah kucagına almayı nasip etsin sana rabbim pıt pıtlarını dugmuşsun meleginin
cosmocan Şenizmaşallah o göbüşüne allahım nazarlardan saklasın :Saruboceq: allahım banada nasip etsin

kızlar ya bu arda biraz kendimden bahsediyim belki bi merak eden olur kaydirigubbakcemile3
ben tüp bebek merkezleriyle görüşmeye devam ediyorum çarşamba günü hani burda da reklamı vardı belki okumuşsunuzdur ankalife tüp bebek merkezi oraya gittik 5000 lira sıkışmış cebimize
ama ikna ediciydiler polikistik over hastası çok sevdigimiz bi hastadır bolca yumurtası olur tedaviye çabuk cevap verir dedi sonra hızla kilo alıyosun bu hormonlardan dolayı dedi şeker hapı vitamın coraspin filan verdi koçişede sigaraayı azalt bırak dedi bide ben hamiş olursam erken dogum olurmuş filme bakıp söledi hamilelige engel bişi yok ama bebegi fazla taşıyamaz dedi şimdi hemen başlamyı düşünmüyorum biraz zayıflayım 1 kilo bile versen iyi diyolar diyet listemi filan aldım geldim bakalım nolcek korkuyorum da ama iyi ilgili bi merkeze benziyodu merkezde yemek düzenlemeleri hasta ve dr.larla etkinlikler geziler psikoljik destek hepsi tedavinin içinde allahım kendilginden nasip etsin herkese inşallah en kısa zamandaaaaaaaaaa:Saruboceq:

kızlar ya bu arda biraz kendimden bahsediyim belki bi merak eden olur kaydirigubbakcemile3
ben tüp bebek merkezleriyle görüşmeye devam ediyorum çarşamba günü hani burda da reklamı vardı belki okumuşsunuzdur ankalife tüp bebek merkezi oraya gittik 5000 lira sıkışmış cebimize
ama ikna ediciydiler polikistik over hastası çok sevdigimiz bi hastadır bolca yumurtası olur tedaviye çabuk cevap verir dedi sonra hızla kilo alıyosun bu hormonlardan dolayı dedi şeker hapı vitamın coraspin filan verdi koçişede sigaraayı azalt bırak dedi bide ben hamiş olursam erken dogum olurmuş filme bakıp söledi hamilelige engel bişi yok ama bebegi fazla taşıyamaz dedi şimdi hemen başlamyı düşünmüyorum biraz zayıflayım 1 kilo bile versen iyi diyolar diyet listemi filan aldım geldim bakalım nolcek korkuyorum da ama iyi ilgili bi merkeze benziyodu merkezde yemek düzenlemeleri hasta ve dr.larla etkinlikler geziler psikoljik destek hepsi tedavinin içinde allahım kendilginden nasip etsin herkese inşallah en kısa zamandaaaaaaaaaa:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım inşallah hersey yolunda gider en kısa zmanda guzel haberini alırız bidenem :1hug:opuyorumnanaktan

kızlar burda neden kimse yok bak ablam gelmiş kırk yılda bir kimse yok çok ayıp kendi kendine takılmış burda gitmiş aaa:oklava::oklava:

geldim inle cinle top oynadım gittim aksam nagişim :roflol:delikafadulden sen nasılsın bebiş nasıl bakalım :nazar::1hug:opuyorumnanaktan

haaa bide o gün orda bişi daha ögrendim tabiki varsayım mıdır bilinmez erkekdeki istenmeyen tüy sakal bıyık veya bacak gögüs bölgesindeki kıllar hücrelerini gösterirmiş tüysüz köselerin spermi olmazmış yani canlı hücreleri olmazmış orda vardı öle bi hasta çift ameliyat olmuş ama çok düşük bi ihtimal tüp bebek deniyceklermiş o kadar çok ki çocugu olmayan adamlar 35 in üstündeydi hep ben arkan 2 -3 hasta vardı allahım herkase hayırlısını versin hamişlerimizde sag salim hayırlısıyla ameyle babayla kucaklarına alsın inşallah

Back