Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Kızlar bu göbüş Cosmonun göbüşüdür
aha bu benim koca göbek :CüvCüv: 23+4
Benimde var böyle hamile tşhirtüm ama içini dolduracak göbüş yok :sm_cool:
Olcek anam olcek inşallah ben doğum yaptığımda nasipse sende böle olucan inşallah :CüvCüv:
Ayy inşallah ya ben hala rüyadayım :))
slm kızlar özledim sizi nbrsiniz bakim ben büyüdüm bayağı kızım da çok hareketli son gittiğimizde 1020grdı herşey yolunda yani sizlerde iyisiniz inş nevyas tebrik ederim canım hayırlısı olsun inş çok sevindim başka da var mı benim duymadığım hadi kimse yok zaten öpüyorum hepinizi byeeeeeee
kızlar ya bu arda biraz kendimden bahsediyim belki bi merak eden olur kaydirigubbakcemile3
ben tüp bebek merkezleriyle görüşmeye devam ediyorum çarşamba günü hani burda da reklamı vardı belki okumuşsunuzdur ankalife tüp bebek merkezi oraya gittik 5000 lira sıkışmış cebimize
ama ikna ediciydiler polikistik over hastası çok sevdigimiz bi hastadır bolca yumurtası olur tedaviye çabuk cevap verir dedi sonra hızla kilo alıyosun bu hormonlardan dolayı dedi şeker hapı vitamın coraspin filan verdi koçişede sigaraayı azalt bırak dedi bide ben hamiş olursam erken dogum olurmuş filme bakıp söledi hamilelige engel bişi yok ama bebegi fazla taşıyamaz dedi şimdi hemen başlamyı düşünmüyorum biraz zayıflayım 1 kilo bile versen iyi diyolar diyet listemi filan aldım geldim bakalım nolcek korkuyorum da ama iyi ilgili bi merkeze benziyodu merkezde yemek düzenlemeleri hasta ve dr.larla etkinlikler geziler psikoljik destek hepsi tedavinin içinde allahım kendilginden nasip etsin herkese inşallah en kısa zamandaaaaaaaaaa:Saruboceq:
kızlar burda neden kimse yok bak ablam gelmiş kırk yılda bir kimse yok çok ayıp kendi kendine takılmış burda gitmiş aaaklava:
klava: